Planul ingenios al lui Borcea care le-a făcut prietene pe Alina şi Mihaela

Ultima actualizare:

    Mihaela şi Alina, fericite că au reuşit să-i împlinească visul lui Cristi Borceafotografii: sever gheorghe
Mihaela şi Alina, fericite că au reuşit să-i împlinească visul lui Cristi Borceafotografii: sever gheorghe

A fost înşelată ani de zile şi părăsită într-un final pentru o femeie mai tânără. A suferit, dar a avut puterea să ierte şi să meargă mai departe. Mihaela Borcea este acum prietenă la cataramă cu Alina Vidican, cea care i-a furat bărbatul. Zâmbăreţe, cele două au deschis, ieri, un ştrand din Capitală. Şi totul, ca să-i facă pe plac lui Cristi Borcea.

Fosta şi actuala. Cine ar fi crezut că două rivale de moarte pot deveni prietene şi confidente? Ei bine, în familia Borcea se poate! De teamă să nu li se năruie averea, care se ridică la 35 de milioane de euro, Mihaela (43 de ani) şi Alina (29 de ani) au îngropat securea războiului.

Fosta şi actuala soţie a lui Borcea, alături de Melissa, fetiţa Mihaelei (în rochie roşie) şi de alţi copii din familie
Fosta şi actuala soţie a lui Borcea, alături de Melissa, fetiţa Mihaelei (în rochie roşie) şi de alţi copii din familie

Cristi se află după gratii în următorii şase ani, astfel că, dacă nu pun umăr la umăr, e posibil să piardă totul. Afacerile fostului finanţator al echipei Dinamo sunt acum în mâinile lor. Aşa se face că fosta şi actuala soţie a lui Borcea s-au transformat în partenere de afaceri. Ieri au inaugurat, împreună, Magic Place (fostul ştrand Ciurel, din Bucureşti), un proiect de suflet al lui Cristi Borcea (44 de ani), în care a investit peste două milioane de euro. Prima la eveniment a ajuns Mihaela, iar după o oră şi Alina. Zâmbăreţe, s-au fotografiat una lângă cealaltă, au dat declaraţii şi s-au plimbat cu copiii de mână pe lângă bazine. Dacă nu le-ai fi ştiut trecutul, ai fi spus că sunt trup şi suflet una pentru alta. 

Bucureştenii s-au dat gratis ieri în tobogane
Bucureştenii s-au dat gratis ieri în tobogane

”Nu suntem rivale, ci mai mult decât prietene. Suntem o familie”, ne-a spus Alina. ”Vrem să-i transmitem puţin din clădura de aici şi să se simtă şi el fericit. Suntem alături de el şi ne este greu, dar trebuie să ţinem capul sus. Ne ajutăm. Afacerile pe care le-a creat sunt pe mâini bune”, a continuat Mihaela. Cele două au vorbit toată ziua cu Cristi la telefon şi l-au ţinut la curent cu tot ce se întâmplă  la inaugurare. ”Iubirea mea, a ieşit soarele”, îi spunea Alina la telefon soţului ei. Fostei neveste, Borcea i-a urat baftă şi să vină cât mai mulţi clienţi la bălăceală.

Animatoarele au încins atmosfera
Animatoarele au încins atmosfera

Parcul acvatic Magic Place are cinci piscine, un bazin cu valuri, opt tobogane cu apă pentru adulţi şi alte opt pentru copii, baruri pe plajă, zonă pentru grătare, un restaurant, denumit Paradisso, terenuri de fotbal, baschet şi tenis şi o parcare cu 126 de locuri. Ştrandul e deschis zilnic, de la ora 10.00 la ora 20.00. Intrarea costă 30 de lei, de luni până vineri, şi 50 de lei în weekend, iar elevii, stundenţii şi pensionarii plătesc cu reducere. Tinerii trebuie să scoată din buzunar 30 de lei, iar cei în vârstă 20 de lei, oferta fiind valabilă în orice zi din săptămână. Copiii până în 7 ani intră gratis. 

Cristi Borcea
Cristi Borcea

Au împărţit acelaşi bărbat şapte ani

Cristi Borcea nu este bărbatul unei singure femei. Deşi a fost însurat 22 de ani cu Mihaela şi au împreună trei copii, acesta a avut aventuri peste aventuri. Cu Alina Vidican s-a iubit timp de şapte ani pe ascuns. Până 2011, când a decis să pună capăt căsătoriei. A divorţat de Mihaela în zece minute, şi-au împărţit averea fără scandal, iar după trei luni s-a însurat cu Alina, cu care are un băieţel, în vârstă de doi ani. Cât timp a fost când la una, când la alta, Borcea frecventa şi patul unei judecătoare, care l-a dat în judecată pentru paternitatea fiicei sale. Gurile rele vorbesc că ultima amantă ar fi fost Valentina Pelinel.  

Şi-a tatuat numele soţului

Alina Vidican îl poartă pe soţul ei pe braţul stâng. Acolo şi-a tatuat numele bărbatului, în urmă cu şase luni, cu ocazia zilei sale de naştere. “Din dragoste pentru soţul meu, cea mai importantă persoană din viaţa mea, mi-am făcut acest tatuaj”, a mărturisit timişoreanca. A vrut să-i facă lui Borcea un cadou de neuitat şi a reuşit, deşi a suferit puţin. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net