Prietenul lui Teo, destin la indigo cu vedeta! De ce a ajuns Domn Profesor pe patul de spital


    Pe Teo şi pe Marian Teodorescu îi leagă o veche prietenieFoto: Alex Muscaliu
Pe Teo şi pe Marian Teodorescu îi leagă o veche prietenieFoto: Alex Muscaliu

Mai rar așa prietenie în showbiz, ca între vestitul cameraman Marian Teodorescu, zis și Domn Profesor, și Teo Trandafir, foști colegi în televiziune, la Tele 7 Abc și la PRO TV. Ca o coincidență stranie, după ce Teo a fost la un pas de moarte din cauza pancreatitei, iar el a vegheat-o pe patul de spital, iată că și Marian este acum suspect de această boală păcătoasă. El va fi operat, peste câteva zile, de colecist.

Vă mai amintiți de simpaticul Domn Profesor, cameraman și fotograf, care ani la rând a colaborat cu Teo Trandafir la diverse posturi TV? Ieri, Marian Teodorescu și-a postat pe contul de Facebook mai multe fotografii de la Spitalul de Urgență Floreasca, unde se află internat de două zile, adăugând și două mesaje care i-a alertat pe fani: ”Și uite cum ne pregătim de scos colecistul. Sunt ceva complicații. În rest vine primăvara cu alaiul ei de flori! Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje și telefoane. Se pare că o iau și eu pe urmele lui Teo. O peripancreatită, dar mai așteptăm niște analize”.


    Marian Teodorescu îşi ţine fanii la curent cu starea lui de sănătatefoto: Facebook
Marian Teodorescu îşi ţine fanii la curent cu starea lui de sănătatefoto: Facebook

Contactat de Click!, acesta ne-a declarat: ”Peste câteva zile mă voi opera de colecist, acum îmi mai fac un set de analize. Le mulțumesc medicilor și asistentelor pentru atenția acordată, se ocupă foarte mult de mine, mă încurajează să trec cu bine peste acest necaz. Știam că mi se va scoate colecistul, toți cei care fac gastric sleeve (operaţie de micşorare a stomacului) la un număr de ani trebuie să-şi scoată colecistul. Dar operația la stomac m-a ajutat și la o echilibrare a diabetului, pe care îl aveam, de tip 2, plus că am reușit să slăbesc în jur de 40 de kilograme”. Marian susține că nu este foarte speriat de această boală, cu atât mai mult cu cât, în 2011, el a avut grijă de Teo, care a trecut prin probleme de sănătate asemănătoare, și pe care o vreme a ajutat-o la treburile casei. Mai mult, după ce în 2013 Teo a decis să facă o operație de micșorare a stomacului, slăbind spectaculos, în jur de 50 de kilograme, și Marian a apelat la aceeași intervenție chirugicală pentru a se subția. Fotoreporterii Click! i-au surprins adesea împreună pe cei doi buni prieteni, la plimbare prin oraș, cu mașina, ori la cumpărături.


    Domn Profesor va fi operat de colecistfoto: Facebook
Domn Profesor va fi operat de colecistfoto: Facebook
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
foto1 jpg
FotoJet (4) jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png