Primele imagini de la botezul fetiței Elenei Udrea. Micuța a împlinit azi un an

Ultima actualizare:

    Elena Udrea și Adrian Alexandrov își creștinează fiica, Eva Maria, în ziua când micuța împlinește un an, la Mănăstirea Cașin din CapitalăFoto: Click!
Elena Udrea și Adrian Alexandrov își creștinează fiica, Eva Maria, în ziua când micuța împlinește un an, la Mănăstirea Cașin din CapitalăFoto: Click!

Fostul ministru Elena Udrea (45 de ani) și partenerul ei de viață, afaceristul Adrian Alexandrov (32 de ani), o botează astăzi, 20 septembrie 2019, pe fetița lor, Eva Maria, care tot astăzi împlinește un an. Ceremonia de creștinare are loc la Mănăstirea Cașin din București.

Click! vă prezintă primele imagini de la botezul fetiței Elenei Udrea. Fostul ministru a spus că naşii sunt prieteni vechi de familie și a dat detalii și despre ținute: se va asorta cu fiica ei, rochiile fiind create de Dana Budeanu.

Elena Udrea și fetița ei, Eva Maria, s-au asortat la botez
Elena Udrea și fetița ei, Eva Maria, s-au asortat la botez

Elena Udrea făcea botezul în Costa Rica, dacă nu revenea în țară

„Este cel mai important moment din viața mea după acela în care am născut-o”, a spus Elena Udrea la intrarea în biserică. Fostul ministru a mai spus că dacă nu putea reveni în România, o boteza pe Eva Maria în Costa Rica. Fetița Elenei Udrea a venit pe piciorușele ei și a plâns puțin după suzetă. Biserica a fost neîncăpătoare pentru cât de multe flori au fost aduse, așa că multe buchete au rămas afară.

Elena Udrea păstrează misterul asupra nașilor micuței Eva Maria

Elena Udrea își ține fetița în brațe în fața altarului
Elena Udrea își ține fetița în brațe în fața altarului

Eva Maria este primul copil al Elenei Udrea. După botez, Elena Udrea, Adrian Alexandrov și invitații lor vor petrece într-o locație de lux, într-un cadru intim. Fostul ministru a dezmințit faptul că Traian Băsescu va fi nașul copilului ei, acest rol avându-l două perechi de prieteni, persoane necunoscute publicului. Și pentru că vrea discreție, Elena Udrea nu a trecut nici pe invitație cine sunt nașii micuței.

Elena Udrea: Eva Maria merge pe picioare și a început să vorbească

Elena Udrea şi Adrian Alexandrov, doi părinţi fericiţi, alături de micuţa lor Eva Maria
Elena Udrea şi Adrian Alexandrov, doi părinţi fericiţi, alături de micuţa lor Eva Maria

Într-un interviu pentru Antena 3, Elena Udrea a spus că Eva Maria merge deja pe piciorușele ei și că a învățat să spună „mama”. „Zice «mama» de trei luni și merge în picioare de două luni. De fapt, o să o și vedeți că va veni pe piciorușele ei. Nașii sunt prieteni vechi, dar nu sunt persoane cunosute”, a spus Elena Udrea.

Elena Udrea a fost arestată în Costa Rica, dar pedeapsa i-a fost suspendată

Fost ministru al Turismului în perioada 22 decembrie 2008 – 9 februarie 2012, Elena Udrea a fugit din România în Costa Rica în februarie 2018, pentru a scăpa de condamnare din dosarul „Gala Bute”. Udrea a fost reținută pe 3 octombrie 2018, la fix trei săptămâni după nașterea fetiței sale, de către Biroul Național Interpol din Costa Rica. Ulterior, a fost arestată în baza unor mandate Interpol emise la cererea României după condamnarea la șase ani de închisoare pentru luare de mită și abuz în serviciu. În decembrie 2018, Elena Udrea a fost eliberată, după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a decis suspendarea executării pedepsei. Decizia a fost o consecinţă a hotărârii CCR prin care constituirea completurilor de cinci judecători de la instanţa supremă a fost declarată nelegală. Pe 8 iulie 2019, Elena Udrea a renunțat la cererea de azil politic în Costa Rica și a revenit în țară cu fetița și cu mama ei.

Citește și:

Ce designer român a creat rochia de botez pentru fiica Elenei Udrea. «Da, ne vom asorta ținutele»

Prima petrecere pentru Udrea de când a fost eliberată: „Este fericită!”

image
image
image
image
image
image
banner Gina Pistol png
doina teodoru scarlatescu 3 1 v1 e1692797242627 jpg
vulpita jpg
banner rona hartner png
image png
mihai dedu jpg
adriana bahmuteanu
cristina siscanu facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net