Prin ce traumă a trecut Simona Pătruleasa! Cu ce fobii a rămas vedeta de atunci

Ultima actualizare:

    Care este motivul pentru care Simona Pătruleasa a rămas cu fobii Foto: Captură Youtube
Care este motivul pentru care Simona Pătruleasa a rămas cu fobii Foto: Captură Youtube

Simona Pătruleasa, prezentatoarea știrilor Kanal D, a povestit că a trecut prin momente cumplite în urmă cu ceva ani, iar evenimentul neplăcut a făcut-o să dezvolte anumite fobii, cu care este nevoită să se confrunte în prezent. Vedeta a adus-o pe lume pe fetița ei, Ingrid, în 2011, însă nașterea a avut complicații, iar doctorii au fost nevoiți să intervină. Iată ce s-a întâmplat!

Simona Pătruleasa a mărturisit că a trecut printr-un eveniment traumatic în urmă cu câțiva ani, când i-a dat naștere fetiței ei, Ingrid. Acum 7 ani, fetița a venit pe lume și se bucură de multă iubire și de atenție din partea părinților ei, însă Simona a dezvăluit că în momentul nașterii, a trecut prin momente nu tocmai plăcute. Vedeta TV a avut dureri mari în timpul nașterii și, din cauza unei complicații, a fost injectată în coloană. De atunci, Simona a susținut că a rămas cu fobie de ace, seringi sau dentist. Dar a meritat! Simona își adoră fiica și este „acuzată” chiar că o răsfață mult prea mult pe cea mică. 


    Simona Pătruleasa, alături de fetița ei, IngridFoto Instagram
Simona Pătruleasa, alături de fetița ei, IngridFoto Instagram

„Când am născut, am avut o mică problemă că mi-a făcut injecţia aceea în coloană şi ceva s-a întâmplat, nu ştiu, a durat mai mult, eu eram şi foarte speriată pentru că aveam o burtă cam aşa de mare... Ştiam că trebuie să iasă Ingrid. M-a şi durut şi am rămas cu o traumă. Din momentul ăla...înainte nu aveam nicio problemă cu injecţiile, cu dentistul. Din momentul ăla, pentru mine, e o fobie. Încerc să stau departe de injecţii!”, a declarat Simona, într-un interviu acordat revistei Viva

Simona Pătruleasa vrea să-și refacă pozele de la nuntă 

„Am împlinit 10 ani de la căsnicia civilă. O să refacem poza (de la nuntă n.r), ca să apară și Ingrid de data asta. Am păstrat rochia de mireasă. Arată impecabil și îmi vine perfect.(..) Vreau să refac o fotografie preferată. Va fi cumva cum a fost cu 10 ani în urmă și cum suntem acum. În fiecare an sărbătorim. (..) Sabin a fost cel care a luat decizia să facem nunta acolo. Nu a fost cu tamtam sau cu mulți invitați. Am aflat unde este, Sabin tot încerca să-mi spună că a schimbat locația. În afară de părinții mei care au știut unde facem nunta, nimeni nu a știut. Am fost cam 60 de persoane”, a susținut prezentatoarea tv. Simona Pătruleasa este căsătorită cu Sabin Iovanof, iar nunta a avut loc în străinătate, pe insula Capri. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net