Raluca Bădulescu, față în față cu Denise Rifai: "Am 46 de ani, dar sunt fata mamei și a lui tata"

Ultima actualizare:

    Raluca Bădulescu este invitata Denisei Rifai Sursă foto: Kanal D
Raluca Bădulescu este invitata Denisei Rifai Sursă foto: Kanal D

Marți seara, Raluca Bădulescu a fost invitată la „40 de intrebari cu Denise Rifai”. Un adevărat fashion icon, supranumită și alintată de milioanele de fani cu apelativul “Regina Regească”, unul dintre jurații de la “Bravo, ai stil!” Raluca Bădulescu a povestit, în exclusivitate, o serie de aspecte ce țin de copilăria sa, carieră, iubiri și, nu în ultimul rând, dragostea ei pentru modă.

Raluca Bădulescu a fost profesoară de limba română și engleză, a trecut prin experiența de corporație, ca trader de produse petroliere, dar dintotdeauna a trăit pentru modă și muzică. Personalitate complexă, care nu încetează să surprindă, acesta va oferi publicului detalii necunoscute încă despre cariera sa în corporație, înainte de a cunoaște tainele televiziunii, dar și despre căsniciile sale, explicând și  de ce nu a preluat numele soților săi.

 „Ce avantaje ți- a adus statutul de fiică de politician?”, „Te-ai căsătorit cu Vali Pungă de dragul copilului?”, „De ce nu ai luat numele soților tăi?”, „Ai profitat de prietenia lui Cătălin Botezatu?”, „Ți-a fost rușine de tatăl tău din cauza decolateului exagerat?”, „Ce se ascunde în spatele zambetului tău?” au fost doar câteva dintre întrebările adresate Ralucăi Bădulescu în ediția de marți, 11 mai, a emisiunii „40 de întrebări cu Denisei Rifai”.

  • Raluca Bădulescu a vorbit cu drag despre familia ei. "Părinții sunt o icoană pentru mine și sora mea. Cele mai frumoase daruri sunt părinții mei și educația pe care am primit-o de la părinții mei. Deși am 46 de ani în continuare mă consider fata mamei și a lu' tata. În continuare mă duc la sfaturi pentru ei", a declarat aceasta.
  • "Sper din suflet că sunt omul pe care și-l doresc părinții mei. Eu am fost mereu un copil mai neliniștit. Sora mea este la polul total opus.  Mi-au trebuit ani ca să îmi dau seama că sfaturile primite de la părinți trebuiau valorificate la momentul respectiv. Sper că astăzi sunt omul de care sunt mândri și mama și tata", a continuat aceasta. 
  • Întrebată care este relația pe care o are cu fiul ei de 18 ani, Alex, Raluca a răspuns că speră să fie o mamă adaptată timpurilor și că el este cel care de la care învață constant lucruri noi. "Sunt foarte mândră de Alex. Eu, tata, mama, soțul, toți gravităm în jurul lui. Este un copil fantastic, este meritul părinților mei sută la sută faptul că este așa. Părinții mei îi acordă o educație neprețuită". 
  • Raluca visează deja la ziua în care va fi soacră: "Vezi tu, mă voi strădui să fiu diplomată. Mi-e frică de soacra care pot fi".
  • Întrebată dacă "haina face pe om", Raluca a negat vehement aceasta afirmație și a spus că atitudinea și personalitatea unui om sunt cele care contează cel mai mult. "Haina îl face pe om dacă și-o adaptează personalității. Atât".
  • Vedeta a vorbit și despre pasiunea ei pentru shopping: "Sunt obsedată de cumpărături. Hainele sunt viața, iubirea și sufletul meu. Nu are importanță ce cumpăr. Important este să intre, măcar o dată la două zile, un colet pe ușă", a dezvăluit Raluca.
  • Întrebată dacă sprijinul financiar al părinților contează, Raluca a recunoscut cu sinceritate: "Încă depind de el. Mai pun mâna pe telefon uneori și cer. Nu știu ce aș fi făcut fără sprijinul părinților mei. Pentru mine sprijinul părinților a contat, contează și va conta întotdeauna".

Cum a făcut față pandemiei

Într-un interviu acordat Click!, Raluca Bădulescu a vorbit despre pandemie și despre modul în care a reușit să își păstreze optimismul în această perioadă dificilă pentru noi toți. 

Raluca a mărturisit că la început a fost cuprinsă de panică, însă ulterior a adoptat o atitudine pozitivă. "Este foarte important să respectăm sfaturile autorităților...multă lume ia situația asta prea ușor. Este foarte important ca lumea să conștientizeze că virusul ăsta este real", a transmis Raluca. 

Iubirea, ingredientul necesar unei vieți fericire, potrivit Ralucăi Bădulescu

Raluca a discutat și despre viața sa personală și a dezvăluit care este ingredientul secret al unei relații reușite. Potrivit ei, echilibrul este necesar în orice relație amoroasă și capacitatea de a ști când și cum să fie făcute compromisurile. A recunoscut că uneori mai plânge la filmele de dragoste și că poveștile de iubire cu final fericit reușesc să o emoționeze întotdeauna. Jurata "Bravo, ai stil", a dezvăluit că a păstrat o relație bună cu fostul soț, iar relația cu actalul este una cât se poate de armonioasă. 

Citește și: 

VIDEO Cum reușește Raluca Bădulescu să se înțeleagă cu fostul soț și cu actualul: "Întotdeauna voi crede în iubire"

Câți bani cere Raluca Bădulescu să pună muzică în cluburi. Dacă îl ia și pe Cătălin Botezatu, tariful se dublează

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net