Ramona Bădescu, dezvăluiri sensibile la “40 de întrebări cu Denise Rifai”: "V-ați simțit judecată pentru că ați devenit mamă la 51 de ani?"

6 noiembrie 2021
image
Ramona Bădescu, invitată în emisiunea lui Denise RifaiFoto: KanalD

Ramona Bădescu este actriță, cântăreață, om de televiziune și una dintre primele românce care au reușit să cucerească Italia prin farmecul lor. Vedeta de 53 de ani este invitata ediției de duminică, 7 noiembrie, a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Ramona Bădescu intrat în lumea artistică din Peninsulă și atras atenția renumitului regizor american Steven Spielberg. S-a implicat și în politică și a candidat pentru un post de consilier local în Roma pentru a apara drepturile românilor ajunși în Italia. Nu a reușit să câștige alegerile, dar primarul Romei a numit-o consilier personal.

image
Foto: captură video

Ramona Bădescu a fost căsătorită cu un baron italian

Ramona Bădescu a fost căsătorită cu un baron italian și a trecut printr-un divorț dureros. Acum este mama unui băiețel în vârstă de 2 ani, Ignazio.

“Este măgulitor pentru ca cineva să se intereseze de viața mea, să-mi pună întrebări … Eu sunt cu inima deschisă”, i-a spus Ramona Bădescu gazdei emisiunii, Denise Rifai.

“V-ați simțit judecată de societate pentru că ați devenit mamă la 51 de ani?”, “Când nu v-a mai fost frică de tată?”, “Le-ați reproșat părinților că v-au înfometat în copilărie?”, “L-ați iertat pe fostul soț pentru că v-a lăsat pe drumuri?”, “E greu să vorbești limba română?”, “Ați furat vreodată bărbatul altei femei? “, “V-a făcut frumusețea viața mai ușoară?” - sunt doar câteva dintre întrebările la care Ramona Bădescu va trebui să răspundă în ediția de duminică, “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la ora 22:45, la Kanal D.

fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
cub pepe png
andreea balan (1) jpg
razvan si irina fodor
cornel palade ada png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
roxana nemes png
andreea tonciu png
cub maria tonciu mama png
andreea banica
cub theo rose animat gif
razvan si irina fodor