Ramona Bădescu își dezvăluie secretele, în noul sezon Costantin 60

Ultima actualizare:
Alexandru Constantin pregătește un nou sezon de senzație
Alexandru Constantin pregătește un nou sezon de senzație

Alexandru Constantin promite că și în această toamnă va avea invitați de calibru și va dezvălui povestea din spatele celebrității. Emisiunea Constantin 60, care a debutat pe 1 martie 2015 la Prima TV, revine duminică 4 octombrie, în grila postului, păstrându-și ziua de difuzare dar la o oră modificată, 22.45.

În sezonul de primăvară, Alexandru Constantin a avut în platou nume celebre precum Andreea Marin, Stela Enache, Carmen Brumă sau Bogdan Vlădău, iar prezentatorul promite că, și în această toamnă, va reveni cu invitați de același calibru. 

"După un sezon în care telespectatorii Prima TV au ascultat povești de viață savuroase, sunt extrem de fericit că revin pe micile ecrane cu proiectul meu de suflet”, spune Alex Constantin. „Promit și de această dată, o producție de televiziune specială, în care scandalurile și bătăile, cu care suntem de-a dreptul invadați în unele emisiuni autohtone, nu vor exista. Pentru mine, calitatea primează, dincolo de absolut orice. Celebritățile cu povești de viață ce merită auzite vor veni la Constantin 60 pentru o discuție ca-ntre prieteni", conchide prezentatorul.  


    Alexandru Constantin pregătește un nou sezon de senzațieFoto: Arhiva personală
Alexandru Constantin pregătește un nou sezon de senzațieFoto: Arhiva personală

În prima emisiune din noul sezon, Ramona Bădescu va fi invitată la Constantin 60 în platou pentru a ne dezvălui care sunt secretele din spatele celebrității, iar în următoarele ediții, le veți putea vedea, printre alții, pe Andreea Răducan, Carmen Tănase sau Natașa Raab. 

image
image
image
image
image
image
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net