Ramona Olaru și Cuza de la «Noaptea târziu» s-au despărțit: «Nu mai formăm un cuplu»

Ultima actualizare:
Ramona Olaru și Cuza au avut parte de o vacanță de vis în Bali, înainte de despărțire
Ramona Olaru și Cuza au avut parte de o vacanță de vis în Bali, înainte de despărțire

Ramona Olaru, asistenta tv de la «Neatza cu Răzvan și Dani» și Cuza de la «Noaptea târziu», regele parodiilor pe YouTube din România și-au spus adio. Deși inițial doar s-a zvonit că asistenta de la „Neatza cu Răzvan si Dani” cocheta cu Cuza, pe numele său real Iulian Adrian Popescu, cei doi au confirmat ulterior relația prin intermediul imaginilor pe care le publicau împreună.

Ramona Olaru și Cuza și-au spus adio după doar câteva luni de relația, potrivit declarațiilor pe care le-a făcut ea în mediul online, pe una dintre rețelele de socializare. Întrebată de un fan de ce nu mai apare alături de Cuza în clipurile pe care le postează pe rețelele de socializare, asistenta tv a explicat că între cei doi s-a întâmplat ruptura, alegând să meargă pe drumuri diferite. 

”Eu și Cuza nu mai formăm un cuplu”, a scris ea pe rețelele de socializare, în secțiunea de comentarii pe Instagram, unde a clarificat situația. 


    Ramona Olaru și Cuza au avut parte de o vacanță de vis în Bali, înainte de despărțireFoto Instagram
Ramona Olaru și Cuza au avut parte de o vacanță de vis în Bali, înainte de despărțireFoto Instagram

Ramona Olaru a fost căsătorită 3 ani

Atunci când a început relația cu Cuza, Ramona tocmai ce ieșise dintr-un mariaj încheiat, în cele din urmă, cu divorț. Vedeta a fost foarte discretă cu viaţa personală, pe care a încercat să o ţină cât mai departe de camerele de filmat. Asistenta tv povestea însă că ea şi soţul ei sunt diamentral opuşi, dar că extremele se atrag. Iată însă că acest argument nu a fost cel mai bun ca să-i păstreze împreună. Cei doi au fost căsătoriți timp de trei ani.

„De 5 ani suntem împreună. Sunt căsătorită de trei ani aproape cu el. Suntem la poluri opuse. Eu sunt aşa…«heeeei, hai să ne distrăm», iar el e aşa „nu vreau, stai departe de mine”. Probabil acesta este lucrul care ne apropie cel mai mult. Şi pentru că el nu vrea să apară, de aceea e oarecum ascunsă”, povestea ea la începutul anului. Ramona Olaru, în vârstă de 30 de ani, nu a ținut mult timp supărarea în suflet după divorț însă, și oriunde mergea să petreacă demonstra că este în continuare curtată de reprezentanții sexului opus. 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net