Război pe faţă între Bianca şi Oana Mareş: "Casnica obosită... e penibilă" - VIDEO EXCLUSIV

Bianca a fost recent în Vama Veche, dar nu s-a arătat foarte încântată de ceea ce a văzut
Bianca a fost recent în Vama Veche, dar nu s-a arătat foarte încântată de ceea ce a văzut

Fosta soţie a lui Augustin Viziru şi Bianca Drăguşanu sunt într-un adevărat război... virtual.

Replicile acide curg de ambele părţi, securea "războiului" fiind dezgropată de către Oana Mareş. Aceasta a postat pe pagina ei de Facebook o glumă care a făcut-o pe roşcată să reacţioneze imediat. "Şi altă chestie foarte tare de prin ziare: Bianca Drăguşanu se afla în Vama Veche şi nu a înţeles nimic până acum, spune chiar ea. :))))) Cică nu e nimeni să-i plătească băuturile şi nu a primit nicio propunere de f.... pe bani. Ea crede că sunt toţi drogaţi şi nu văd cât de buna e!:)", a scris aceasta, ieri.

Astăzi, Bianca a dat şi ea o replică destul de acidă, tot pe Facebook. Ea a amintit de episodul în care Oana Mareş ar fi fost prinsă la amant de către Augustin Viziru, dar şi de o filmare de la mare, din Vama Veche, în care blondina pare să se ţină cu greu pe picioare.

"Spre surprinderea mea, încă mai există aşa-zisele "doamne" inactive, incolore şi cu grave lacune de memorie, care par să fi uitat etapele depravării în care au fost surprinse de-a lungul timpului. De pildă, fosta soţie infidelă, prinsă-n fapt, casnica obosită se reactivează dintr-o dată şi îşi doreşte să devină vizibilă, aruncând vorbe "de duh" prin care, mai degrabă, se autocaracterizează. E adevărat, pe mine nu mă caracterizează distracţia din Vamă, puternic scăldată în alcool, pentru că eu nu am niciun motiv să beau să uit de mine, aşa cum am văzut în presă că face ea. In plus, eu am ajuns acolo prin prisma unui contract la care ea nu poate decât să viseze. Am 48 de ore de nesomn, ore în care am muncit fără întrerupere şi, iată, în timp ce eu munceam, unele penibile isi umpleau timpul barfindu-ma! Acestea fiind spuse, nu ma incearca decat un sentiment de mila!", a postat Bianca, în urmă cu câteva zeci de minute.


    Bianca a fost recent în Vama Veche, dar nu s-a arătat foarte încântată de ceea ce a văzut
Bianca a fost recent în Vama Veche, dar nu s-a arătat foarte încântată de ceea ce a văzut

După acest mesaj, roşcata a revenit cu un altul, la fel de acid.

"Scrisoare deschisă către casnica plictisită şi obosită care îşi îneacă amarul în cârciumile din Centrul Vechi şi se împiedică de succesul şi realizarile altora: Nu e greu să dai cu parul când nu ai nicio probă, e greu să răspunzi pentru afirmaţiile tale complet nefondate! Si va trebui s-o faci!!! 

Nu am fost filmată luând bani înainte sau după o partidă de amor, aşa cum tu ai fost filmată ieşind din casa amantului (lucru pe care nu eu îl afirm), ceea ce nu îţi dă dreptul să mă numeşti prostituată. In plus, contractele mele demonstrează deja de nişte timp faptul că sunt angajată la TV. Nu eu m-am cerut acolo, ci publicul şi angajatorii. Asta în timp ce tu, ai fost exclusă din schemă când audienţele demonstrau că publicul nu te mai vrea şi nici şefilor nu le mai erai pe plac. Deci nu e doar senzaţia mea că lucrez în televiziune şi fac audienţe la care tu nici nu ai îndrăznit să visezi. Dacă ai demnitate, susţine-ti afirmatiile cu probe şi fă un efort să-ţi ţii în frâu frustrările şi complexele!"

1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
shutterstock 165207755B jpg
adrian romcescu mp4 thumbnail png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
cabral dominicana jpg
culita sterp webp
Dan Negru, prezentoator Kanal D
foto1 la sfinxB jpg
rachete patriot
Muncitor jpg
image
image
image
image
culita sterp webp
mariana moculescu jpg
radu valcan jpg
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg