Răzvan Ciobanu a recunoscut că a fost bătut de iubit: «M-a lovit cu un scaun de metal!»

simeon stalpnicul png
Răzvan Ciobanu a făcut publice imagini din noaptea scandaluluifoto: captură video

Povestea anunţată în exclusivitate de Click! în urmă cu două săptămâni a fost în sfârşit confirmată chiar de designer la o emisiune tv. Răzvan Ciobanu a fost bătut de iubit, scandal în urma căruia cei doi au pus punct unei relaţii de şase ani. Dacă la momentul respectiv creatorul de modă a preferat să nu comenteze, sperând probabil într-o împăcare, marţi seara el a rupt tăcerea.

Răzvan Ciobanu (42 de ani) a dat cărţile pe faţă după ce a fost agresat de iubit în urmă cu două săptămâni. Iniţial, designerul a vrut să păstreze discreţia în privinţa scandalului monstru, dar marţi seara, el s-a lăsat convins să povestească prin ce a trecut. Designerul a explicat cum a izbucnit cearta, care s-a lăsat cu bătaie, şi cum a ajuns la medic pentru îngrijiri.  

"Relaţia noastră a fost una tumultoasă. Noi suntem doi bărbaţi, care reacţionăm ca doi bărbaţi atunci când ne enervăm. Sigur că ne împingem, ne tragem câte un şut în fund, câte o palmă după ceafă. Când mi-am dat seama că îmi iubesc foarte tare partenerul, eu mi-am propus să nu mai am niciun fel de reacţii violente la adresa lui. Mi-am promis mie la începutul lunii ianuarie, când am cerut o a doua şansă şi am vrut să ne construim o relaţie frumosă, fără să mai lăsăm loc de alte prostii, că nu o să mai fiu isteric şi nu o să mai urlu. Am fost aşa. Mă trezesc şi acum noaptea. Nu îmi amintesc durerea fizică, ci doar zgomotul produs de acea bază de metal a scaunului care mi-a spart obrazul. (...)

simeon stalpnicul png
Răzvan Ciobanu le-a arătat prietenilor de pe reţelele de socializare că nu este în cea mai bună formăFoto: arhivă personală

Eu mi-am făcut bagajele pentru că a doua zi trebuia să mergem într-o vacanţă plătită de el. Ulterior mi-a spus că a anunlat-o. El deja locuia cu altcineva. Mai întâi şi-a folosit mâinile şi picioarele, apoi a aruncat cu un taburet, şi într-un moment de furie, cred că şi-a pierdut minţile, a luat un scaun de bucătărie, care are o bază rotativă din metal şi a început să mă lovească cu el. Eu m-am apărat cât am putut. Ţin minte doar zgomotul pe care l-a făcut acea bază când mi-a spart obrazul. Am căzut la podea. Eram în stare de şoc. I-am zis că dacă vrea să terminăm... i-am pus un cuţit în mână cu lama îndreptată spre mine şi i-am spus că pot să fac eu asta, să mă înfig singur în cuţit", a povestit Răzvan Ciobanu la Kanal d. 

În urmă cu două săptămâni, surse din anturajul lui au povestit pentru Click! că fosta vedetă tv s-a certat la cuţite cu bărbatul, care i-a fost partener în ultimii ani. Lucrurile au cam scăpat de sub control şi de la cuvinte grele, cei doi şi-au aruncat şi obiecte, iar urmele încă se mai văd pe faţa designerului.

"Răzvan şi Marius s-au certat rău. Au probleme în relaţie cam de un an. În discuţia aprinsă, Răzvan a fost tăiat pe faţă şi cusut, ulterior. Este o problemă de familie, care va rămâne deocamdată în interior. Niciunul nu este pregătit să spună mai mult", povesteau apropiaţi ai designerului pentru Click! 

La scurt timp după incident, Ciobanu a publicat imagini cu chipul lui tumefiat. Într-o fotografia respectivă, creatorul de modă apărea cu ochiul vânăt.

Mihai Bendeac
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
Ruxi și cristi mitrea
niculina stoican   facebook jpg
img (3) jpg
grasime corporala
Gigi Hadid și Kanye West
Xavi jpeg
maria burlacu jpg
image
image
image
image
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
carte mihai morar dan negru png
niculina stoican   facebook jpg
Gigi Hadid și Kanye West
tudor chirila 2 jpg
zanni