Răzvan Ciobanu: «Am fumat iarbă în Olanda»

Ultima actualizare:

Numele creatorului a apărut pe lista celor care se aprovizionau cu cocaină de la Vasile Ciobanu, alias Raj. Persoane din grupul celor arestaţi au mărturisit ofiţerilor că Răzvan Ciobanu a cumpărat droguri de la ei.

Mai mult, ar fi rămas şi dator cu bani unuia dintre ei. Designerul neagă vehement acest lucru şi spune că, dacă o să fie nevoit, o să facă şi un test antidrog.

„Eu nu am ascuns niciodată nimic. Am fost sincer tot timpul. Mai mult, am făcut public că sunt homosexual. Dacă în vacanţă în Amsterdam am fumat? Da, am făcut-o! Recunosc că am fumat în Amsterdam, unde este legal. Am încercat să văd cum e", a mărturisit Ciobanu.

Procurorii DIICOT au reţinut, săptămâna trecută, opt persoane, printre care mai mulţi interlopi, un poliţist şi vedeta tv Cristian Paraschiv, sub acuzaţia de trafic de droguri.

Gruparea condusă de Vasile Ciobanu, alias Raj, alimenta cu droguri discotecile şi localurile din Capitală frecventate de VIP-uri, creatori de modă şi fotomodele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
image
actualitate.net
image
actualitate.net