Răzvan Ciobanu, gelos pe cei care vor să-i cucerească fostul iubit: «Vă rup picioarele!»

image
Răzvan Ciobanu s-a despărțit de iubit în urmă cu trei luni, dar nu a renunţat definitiv la elFoto: arhivă personală

Răzvan Ciobanu iubeşte cu patimă. Deşi şi-a acuzat fostul iubit de violenţă şi agresiune fizică, designerul este gata să-l primească înapoi în viaţa lui. Creatorul de modă a povestit că nu a renunţat la ideea unei împăcări cu medicul care i-a fost partener în ultimii ani. Răzvan Ciobanu a explicat că nu a rupt legătura cu fostul iubit, ba chiar dă de înţeles că urmează şi o împăcare.

Invitat la "Xtra Night Show", Răzvan Ciobanu a avut un mesaj pentru toţi bărbaţii care îl curtează pe Marius, fostul lui iubit.

"Domnilor, aceştia mici, care îi scrieţi voi fostului meu prieten, vedeţi că nu l-am lăsat în pace, ca să ne înţelegem. Eu sunt acolo. Suntem aşa, pe acolo. Pe care vă prind, vă rup picioarele. Da, îl iubesc. Am uitat tot ce mi-a făcut. Să încheiem subiectul aici", a spus Răzvan Ciobanu la Antena 1.

În urmă cu trei luni, Răzvan şi Marius s-au despărţit cu scandal după şase ani de relaţie. Cei doi şi-au spus recent «adio», printr-o despărţire dureroasă, atât la propriu, cât şi la figurat. Designerul apovestit că a fost bătut de fostul iubit care l+ar fi agresat cu o bară metalică de la un scaun de bucătărie. 

"Răzvan şi Marius s-au certat rău. Au probleme în relaţie cam de un an. În discuţia aprinsă, Răzvan a fost tăiat pe faţă şi cusut, ulterior", povesteau apropiaţi ai designerului pentru Click! 

Ulterior, povestea a fost recunoscută şi de creatorul de modă, care iată, este gata să ierte şi să uite, şi să reînceapă relaţia cu fostul lui iubit medic.  

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
meghan markle harry regina jpeg
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
BeFunky collage (12) jpg
63231587 403 jpg
capsunari spania
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf