Răzvan Ciobanu, în război cu sora Nicoletei Luciu! ''Ţi-e ciudă''

Ultima actualizare:

    Răzvan Ciobanu s-a luat de sânii Nicoletei Luciu, iar Iuliana a sărit în apărarea acesteia
Răzvan Ciobanu s-a luat de sânii Nicoletei Luciu, iar Iuliana a sărit în apărarea acesteia

Răzvan Ciobanu a criticat dur apariţia Nicoletei Luciu marţi seară, la emisiunea ''Wowbiz'' de la Kanal D. Designerul s-a arătat indignat de faptul că vedeta a apărut la tv în sânii goi, după ce şi-a micşorat bustul. În apărarea Nicoletei a sărit nimeni alta decât sora acesteia, Iuliana Luciu, care a început un adevărat război cu Răzvan Ciobanu, pe reţelele de socializare.

Răzvan Ciobanu s-a luat de Nicoleta Luciu, după ce şi-a arătat sânii marţi seară în emisiunea "Wowbiz''. El a publicat un mesaj la adresa brunetei, acesta nefiind prea indulgent cu Nicoleta. Iuliana Luciu, sora acesteia, i-a dat designerului peste nas, făcând mai multe comentarii la adresa lui.Iată cum suna mesajul lui Răzvan Ciobanu.

''Şi pentru că tot am scris un pic mai devreme, despre barterul la români...o văd pe Luciu,la tv, cum şi-a distrus mitul de femeie fatală, de dragul unui bănuţ, sau al unui barter pă' tatze. În cazul de faţă nu înţeleg la ce-i serveşte să se arate în halul asta, la tv?! Oare parte din barter a fost să o facă de râs?! Căci altfel nu înţeleg de ce ar alege o femeie frumoasă să fie expusă, public, într-o perioadă în care nu este în forma ei cea mai bună. Deci eu nu înţeleg, oricine mi ar explica... orice,eu tot nu pricep de ce să te expui în halul ăsta?! Mai ales când îţi poţi permite să-ţi plăteşti intervenţia'', a scris designerul pe Facebook.

La câteva ore distanţă, Iuliana Luciu a reacţionat şi i-a răspuns acestuia în acelaşi mod: ''Decât să apari în anchetele poliţiei sau cu sinucideri în direct şi scandaluri ruşinoase cu alcool, eu zic că e mai bine să apari cu operaţii la ţâţe, după ce ai făcut 4 copii şi ai o familie. Ce, ţi-e ciudă că tu n-ai ţâţe? Că o arzi cu unul şi cu altul şi că nu are nimeni treabă cu ce-ţi bagi....! Tu de ce ai treabă cu ţâţele Nicoletei?! Înţelegeam dacă o comenta vreun înţelept, vreun moralist....da' s a gândit şi cine să comenteze!”.

Nicoleta Luciu şi-a tăiat sânii imenşi

Aşa arătau sânii lui Luciu înainte de a intra în operaţie
Aşa arătau sânii lui Luciu înainte de a intra în operaţie

Nicoleta Luciu (35 de ani) a revenit în ţară luni seară (7 decembrie), din Turcia, după ce a suferit o intervenţie chirurgicală de îndepărtare a implanturilor mamare. Bruneta a ales să îşi taie sânii imenşi din cauză că îi dădeau mari dureri de spate.

Nici nu a ajuns bine în România, că Nicoleta Luciu a fost invitată de mai multe televiziuni să povestească cum se simte după operaţie. Marţi seară, mai multe imagini cu sânii Nicoletei Luciu, înainte şi după intervenţie, au fost difuzate în emisiunea ''Wowbiz''.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net