Reacția lui Pelinel la zvonurile că Alina Borcea este gravidă

Ultima actualizare:

    Valentina Pelinel refuză să pună paie pe foc în discuția despre presupusa sarcină a AlineiFoto: colaj Click!
Valentina Pelinel refuză să pună paie pe foc în discuția despre presupusa sarcină a AlineiFoto: colaj Click!

În ultima vreme se zvonește că încă soția lui Cristi Borcea, Alina, este gravidă pentru a treia oară. Întrucât Valentina Pelinel este însărcinată în 9 luni cu copilul lui Borcea, s-a așteptat o reacție din partea modelului cu privire la presupusa sarcină a Alinei.

Pelinel a intrat în direct la Antena Stars, miercuri, 18 mai, pentru a vorbi despre faptul că apare pe lista datornicilor publicată de ANAF, dar a fost întrebată și ce părere are despre zvonurile că Alina este însărcinată pentru a treia oară.

Un teren achiziționat de Cristi Boureanu, fostul soț al modelului, a adus-o pe Valentina Pelinel pe lista rușinii de la ANAF, cu o datorie de 14.000 de lei. Aceata a spus că datoriile nu îi pot fi imputate, întrucât ea nu are nimic de a face cu achiziția, ci doar simplul fapt că era soția lui Boureanu a pus-o în această postură: "Am aflat chestia asta ieri de la un jurnalist, care mi-a şi trimis tabelul. M-am mirat puţin, evident. Am aflat că e vorba de fapt de un teren care a fost luat de fostul meu soţ, tocmai d-asta am şi redirecţionat presa la el. Am înţeles că a dat o declaraţie explicativă. Nu am terenuri, nu am nimic din fosta căsnicie. Dacă aş fi avut vreo datorie, aş fi plătit-o. Dar nu e cazul. Eu plătesc taxe şi aici şi în America, eu sunt dublu taxată", a spus Pelinel la emisiunea Star Magazin.

Cu referire la presupusul copil numărul trei al Alinei Borcea, Valentina s-a rezumat să spună chiar amuzată de situație: "Eu vorbesc de mine, de bebeluși poznași, ce fac alții nu e problema mea. Când ai zvonuri de mine, vin cu dovezi și vorbesc fără probleme.  E foarte activ bebeluşul, mergem la sală acum. Oricând aveți ceva cu mine, cu mare drag lămurim,eu sunt o persoană transparent, nu am nimic de ascuns."

Alina și Cristi Borcea au împreună doi copii, pe George Alexandru, care la sfârșitul lunii împlinește 4 ani, și pe Gloria Elena, care face anul acesta un an. Mămica a ales de fiecare dată un spital din Miami, SUA, pentru a naște.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net