Reacția Valentinei Pelinel după ce s-a spus că Borcea mai are un copil

Ultima actualizare:

    Valentina PelinelFoto: Facebook
Valentina PelinelFoto: Facebook

Nimic nu te mai poate surprinde când vine vorba despre Cristi Borcea şi femeile care îi fac copii. Şi totuşi.

Geanina Terceanu, magistrata condamnată în Dosarul Transferurilor pentru că ar fi luat mită ca să dea o sentinţă favorabilă în acest caz, a făcut o declaraţie-şoc, susţinând că ar avea un copil cu acesta.

“Îmi este dor de el. Am şi un copil cu Borcea. Duceţi-vă la mine la ţară şi vedeţi, dacă tot sunteţi aşa de curioşi. Eu vă întreb cine vă creşte copilul? Vedeţi câţi bani am luat. Nu sunt 220.000 de euro. A trecut un an şi jumătate”, a spus Terceanu, conform Antena 1. Cristi Borcea a cerut din spatele gratiilor să stea faţă în faţă cu femeia care îi pune serios în pericol povestea de dragoste cu fostul fotomodel, iar acest lucru ar trebui să aibă loc la mijlocul lunii mai.

Actuala iubită a lui Borcea s-a declarat amuzată de această declaraţie. “Nu este nimic adevărat. Este o prostie! Am ascultat şi eu declaraţia dumneaei şi se vede că face mişto de toată lumea când trimite jurnaliştii să-i găsească acest copil. E penibil cum a escaladat. Pe mine mă bufneşte râsul”, ne-a declarat Valentina Pelinel. 


    Geanina Terceanu  a pretins că  Borcea o plăcea
Geanina Terceanu a pretins că Borcea o plăcea

Dacă declaraţia Geaninei Terceanu se dovedeşte adevărată, ar însemna că Borcea are opt copii. Până acum, a recunoscut şapte: trei cu Mihaela Borcea, doi cu Alina Borcea, unul cu Valentina Pelinel şi unul cu avocata Simona Voiculescu.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net