Renata, acuzată de Leo de la Strehaia că ar fi făcut sex pe bani: ''Te-ai dus ca ultima prostituată''

Ultima actualizare:

    Renata a fost iubita lui Leo de la Strehaia timp de 3 ani FOTO: Arhiva personală
Renata a fost iubita lui Leo de la Strehaia timp de 3 ani FOTO: Arhiva personală

Leo de la Strehaia este în război cu Renata, fosta lui iubită. Prinţul ţiganilor o acuză pe brunetă că ar fi făcut sex pe bani. Ba mai mult de atât, Renata ar fi fost dată de gol chiar de prietenele sale.

Leo de la Strehaia s-a certat cu Renata joi seară, în direct la emisiunea Wowbiz, de la Kanal D. Acesta a mărturisit că fosta lui parteneră s-ar fi culcat cu mai mulţi bărbaţi, care ar fi plătit-o pentru prestaţiile sexuale, pe vremea când se iubea cu el.

Cei doi au avut o relaţie cu năbădăi
Cei doi au avut o relaţie cu năbădăi

"Îmi era foarte drag de ea. Îmi era frică să pun pe cineva să o urmărească, pentru că nu voiam să aflu dacă e cu cineva. Am zis să încerc să am încredere în ea. În toată perioada asta eu nu i-am luat telefonul, nici nu ştiam codul. Am pândit-o, i-am aflat codul. Avea mesaje cu un bărbat. Era să scap telefonul. M-a deranjat. Atunci am realizat că ceva nu e în regulă. Cel mai mare şoc pentru mine a fost când, într-o zi, mi-a trimis poze că doarme, că e acasă. Pe la trei dimineaţă mă sună o prietenă să îmi spună că a cunoscut-o pe Renata. Acea gagică era cu încă vreo două-trei fete şi cu doi-trei bărbaţi. S-au dus la f***t într-un apartament. Erau vreo cinci femei şi cinci bărbaţi acolo. Se dusese pe combinaţie! Dovada ştiţi care e? A ajuns în faţă blocului, a dat jos numărul de la maşină, ca să nu o cunoască nimeni", a spus Leo de la Strehaia la Kanal D.

La auzul celor afirmate de Leo, Renata a luat foc şi a negat orice acuzaţie din partea acestuia.

''Eşti un ţigan care se jură pe copii şi familie, dar el punea poze cu altele din casă. Nu ai nicio dovadă. Vin nişte prietene de-ale tale care zic ce zic ca să nu te mai împaci cu mine. Nu am fost cu altcineva cât am fost separaţi'', i-a replicat bruneta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net