Rita Mureșan s-a hotărât să fie vegetariană dintr-un motiv incredibil

28 septembrie 2015
article img
Designerul nu mai vrea să vadă carne vreodatăFoto: Arhiva personală

Multe vedete au trecut la regimul vegetarian. Unele pentru a fi mai sănătoase, altele din mila pentru animale. Nu e cazul Ritei Mureșan (42 de ani). Creatoarea de modă era o carnivoră convinsă înainte să treacă printr-o experiență ciudată, care a făcut-o să nu mai vrea să vadă carne în viața ei.

Rita a recunoscut că e vegetariană pe viață, potrivit ziarului Ring. Înainte să treacă la un regim bazat pe legume, vedeta mânca sandvici cu salam la miezul nopții și fripturile erau la ordinea zilei, dar totul s-a schimbat în urmă cu trei ani.

Dacă-mi spuneai acum trei ani că nu voi mai mânca niciodată carne, îţi spuneam că ai luat-o razna. Acum, de câte ori consum carne, vomit”, a mărturisit designerul.

Rita a pățit-o la un restaurat. Era la un grătar cu prietenii și a luat o decizie destul de radicală: „Eram la un restaurant specializat în preparate din carne la grătar şi tocmai ajunsesem în mijlocul unei fripturi. Mi s-a făcut rău şi din acel moment n-am mai putut să văd carne în farfurie. Mănânc doar legume şi, renunţând la carne, am tăiat de pe listă foarte multe alte lucruri. Mai mănânc sashimi (delicatesă japoneză din file de peşte crud - n.r.) şi cartofi prăjiţi, preferaţii mei. Beau doar apă plată, foarte mult ceai şi, ocazional, vin roze”.

Creatoarea de modă este convină că silueta ei suplă se datorează „liniştii sufleteşti” și nu ține regimuri drastice. Ba mai mult, Rita Mureșan a dezvăluit că nu și-a făcut nicio îmbunătățire pentru a arăta mai bine: „N-am încă intervenţii estetice, botox şi alte chestii, dar pot să apelez la acestea dacă medicul mă convinge. Am fobie la ace şi nu sunt prietenă cu sportul. Oricum, mă simt de 23 de ani. În buze n-aş pune nimic, sunt OK şi cu nasul, poate ceva la sâni, nişte botox sau altceva la ochi”