Rocsana Marcu a lăsat televiziunea şi a lansat prima colecţie de pijamale sexy

5 iunie 2019
image
Rocsana Marcu îşi promovează singură afacereaFoto: arhivă personală

Programul Rocsanei Marcu s-a aglomerat în ultimii ani, chiar dacă a dispărut de pe micul ecran. Fosta prezentatoare a matinalului de la Antena Stars s-a retras din televiziune de aproape doi ani, timp în care putem spune că nu a stat deloc degeaba. Printre concerte şi prezentări de evenimente, blondina a lansat şi prima colecţie de pijamale sexy.

Nu îi merge rău deloc Rocsanei Marcu (37 de ani) după ce a părăsit televiziunea. Deşi, fanii erau obişnuiţi să o vadă dimineaţa la "Star Matinal" de la Antena Stars, iată că acum se mulţumesc doar să afle ce mai face doar de pe reţelele sociale, unde blonda îşi ţine la curent admiratorii cu concertele pe care le susţine. Între scenă şi viaţa de mămică, pentru că Rocsana are două fetiţe pe care le creşte singură, vedeta şi-a încercat norocul şi în afaceri. A debutat timid în modă cu o colecţie de pijamale sexy şi a povestit cum a început totul.

image
Rocsana Marcu s-a lansat în modă

"Am fost invitată la «Vulturii de noapte» şi mi-am facut pentru această emisiune o pijama. Aşa mi-a venit ideea. Este o colecţie de pijamale sexy, pentru că doamnele trebuie să arate bine şi să fie frumoase pentru ele şi parteneri chiar şi noaptea, în pat", a spus blonda recent la o emisiune tv.

Rocsana Marcu, blonda de la Drept

Pentru că îşi dorea de mai mult timp să studieze legile şi să ştie absolut tot despre ce drepturi are, căci a şi trecut prin câteva procese, Rocsana Marcu a mărturisit că este studentă în anul III chiar la facultatea de Drept.

image
Rocsana Marcu şi-a făcut intervenţii minim invazive la o clinică din Bucureşti

Blondina care îşi toceşte coatele pe băncile şcolii după ce în trecut studiat Comunicare şi Relaţii Publice vrea să ţină pasul cu colegii ei mai tineri aşa că merge periodic şi la estetician pentru mici intervenţii la nivelul tenului. Recent ea, a apelat la câteva injecţii cu botox pentru a-şi corecta ridurile fine şi a făcut o rehidratare a tenului cu plasmă îmbogăţită cu trombocite, aşa numita "terapie vampir".    

Citeşte şi:

Rocsana Marcu s-a logodit cu fostul soț al gimnastei Maria Olaru. Destine la indigo

Rocsana Marcu, mărturisiri dureroase despre tatăl fetiţei. "Nu a văzut-o niciodată!"

survivor2 png
carla s dreams bobonete 2 PNG
iumor jpg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
cub tania budi png
alexandra stan sexy png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
mario fresh alexia eram 7 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
alexandra stan sexy png
14 vedete diana sar vlad pro tv jpeg
carla s dreams bobonete 2 PNG
carla s dreams jpeg