Rocsana Marcu, acoperită doar de prosop! Cum a început anul fosta prezentatoare tv

2 ianuarie 2018
article img
Rocsana Marcu nu mai apare la tvfoto: arhiva personală

Rocsana Marcu s-a obișnuit la căldură. Fosta prezentatoare tv a fost plecată câteva zile la plajă, iar de când s-a întors face tot ce poate ca să nu uite că a fost la plajă. În primele zile ale anului, a revenit la sală, unde după o sesiune de antrenamente, a intrat la saună și a continuat la solar.

Fosta prezentatoare de la Antena Stars a început anul cu ceea ce îi face cel mai mult plăcere. Blonda se relaxează încă după vacanța din Dubai și concertele de Revelion pe care le-a susținut la Poiana Brașov. Ea a revenit la antrenamentele ei de fitness care o ajută să-și păstreze silueta și marți ( 2 ianuarie ) le-a oferit fanilor o imagine fierbinte. Rocsana Marcu s-a pozat doar în prosop după ce a stat minute bune la saună. După ce s-a încins în cabină, vedeta a continuat să se răsfețe la solar.

article img
Vedeta s-a relaxat la saună și la solarfoto: arhiva personală

Rocsana Marcu nu mai apare pe sticlă, dar nu se plânge de prea mult timp liber. Ea nu mai lucrează la Antena Stars, post care a pus-o pe liber de mai multe luni și i-a limitat aparițiile la posturile concurente, dar se ocupă de cariera ei muzicală și de viața de familie. Vedeta este mămica a două fetițe superbe, pe care recent le-a dus pentru prima dată într-o emisiune tv, la Kanal d și formează un cuplu cu politicianul Bogdan Diaconu.