Rocsana Marcu apare din nou pe sticlă, dar nu unde ai văzut-o ultima dată!

26 octombrie 2017
article img
Rocsana Marcu a fost timp de trei ani prezentatoarea "Star matinal"Foto: Facebook

La două luni de când şi-a anunţat retragerea din televizune, de la postul Antena Stars, Rocsana Marcu revine pe sticlă. Blonda nu a bătut palma pentru vreun nou proiect tv, ci a acceptat invitaţia de a participa la o emisiune de la Kanal d.

Rocsana Marcu a dispărut de pe micul eran în această vară. Blonda a fost mutată de la Star Matinal la Agenţia Vip, emisiune pe care o prezenta alături de Cristian Brancu şi Adriana Bahmuţeanu, dar nu a prins rădăcini cu noul format. Vedeta a anunțat că a renunțat la colaborarea cu postul de televiziune, unde a profesat mai bine de trei ani din cauza neînțelegerilor dintre ea și conducerea postului.

article img
De când nu mai apare pe sticlă, Rocsana Marcu stă mai mult pe la sala de fitness Foto: arhivă personală

"Dragii mei, aşa cum ştiți, am împărțit cu voi gândurile şi multe dintre trăirile pe care le-am avut de-a lungul anilor. Deorece îmi respect publicul şi prietenii formați de-a lungul a 20 de ani de carieră în televiziune, vreau să fiți chiar voi primii care află faptul cā am decis că este momentul unei schimbări pe plan profesional. Colaborarea mea cu Antena Stars s-a încheiat, dat fiind faptul că planurile noastre de viitor nu mai coincid, momentan. Am o satisfacție enormă, datorită faptului cā am pus bazele dezvoltării şi creşterii semnificative în ceea ce priveşte audiența acestui post, alături de o echipă minunată. A fost o colaborare frumoasă, pe parcursul celor 3 ani şi jumătate şi vreau să le mulțumesc celor din conducerea Antenei Stars dar și echipei cu care am petrecut zi şi noapte la muncă. Este momentul pentru pentru noi începuturi iar viitorul sună bine!”, scria Rocsana Marcu.

La fix două luni de la acel moment, timp în care Rocsana s-a ocupat mai mult de concertele ei şi de viaţa amoroasă pe care o trăieşte alături de politicianul Bogdan Diaconu, blonda a acceptat invitaţia la un post rival. Vedeta va fi invitată, joi (26 octombrie) la Kanal d, la Teo Show.