Rocsana Marcu, criticată de Iulia Albu: "Potrivită pentru o întâlnire cu un cap de porc"

16 octombrie 2018
article img
Rocsana Marcu nu mai apare la tvfoto: arhiva personală

Fosta prezentatoare de la Star Matinal şi Agenţia Vip a dispărut de ceva timp pe micul ecran şi este mai activă pe conturile de socializare, unde nu doar fanii se pare că o urmăresc, ci şi Iulia Albu. Celebrul fashion-editor şi-a aruncat o privire pe Instagramul vedetei şi a găsit imediat ceva care nu i+a plcăut. Ieşită la o plimbare cu căţelul, Rocsana a adoptat o ţinută lejeră, dar şi o poziţie indecentă, amănunte pe care Iulia Albu le-a remarcat imediat.

Dacă Rocsana Marcu nu îşi mai ţine fanii la curent cu ultimele noutăţi din viaţa ei decât pe reţelele de socializare, are grijă Iulia Albu să o facă mai vizibilă. la rubrica săptămânală pe care jurata de la "Bravo, ai stil" (kanal d) o are pe blogul ei, Rocsana şi ţinuta ei i-au cam deranjat retina temutului critic de modă, care nu amenajat-o deloc pe fosta gazdă de la Star Matinal (Antena Stars).

article img
Rocsana Marcu, într-o ţinută lejeră la plimbare cu căţelulFoto: arhivă personală

ŢÎntotdeauna mi-a plăcut capul de porc. Atât de mult încât până la urmă mi-am cumpărat un bulldog francez. Despre capul cățelului nu ar fi multe de spus. El este, punct. Despre capul stăpânei, la fel. Altele sunt «capurile» pe care nu aș fi vrut să le văd în această fotografie. Ținuta… bănuiesc că este potrivită pentru o întâlnire cu un cap de porc. Atât. V-am spus cât ador bull-terrierii? #macracescpentrutine", a notat  acid Iulia Albu la imaginea publicată de Rocsana Marcu pe Instagram.

Blonda a renunţat la televiziune, după trei ani petrecutţi la Antena Stars, unde a fost prezentatoare la Star Matinal şi coprezentatoare la Agenţia Vip. De mai bine de un an şi jumătate, Rocsana nu a luat în calcul nicio altî posibilitate de a reveni pe sticlă.