Rocsana Marcu şi-a pus fanii în cap: «Mai mult behăi decât cânţi!»

31 octombrie 2018
article img
Rocsana Marcu a filmat într-o ţinută sumarăFoto: arhivă personală

De când s-a retras din televiziune, Rocsana Marcu se concentrează pe cariera ei muzicală, iar recent blonda a filmat un nou videoclip. Într-o ţinută sumară, din dantelă neagră, fosta prezentatoare Antena Stars a făcut spectacol pe balconul unei clădiri, dar cârcotaşii i-au atras imediat atenţia asupra vestimentaţiei pe care a ales să o poarte. Şi piesei, cu influenţe orientale, i s-a găsit cusur, dar mai ales interpretării Rocsanei Marcu.

Rocsana Marcu şi Lorena au lansat o nouă piesă, melodie pentru care au filmat recent videolclipul. Fosta prezentatoare tv este protagonista unor scene sexy în care apare într-un body transparent din dantelă neagră pe balconul unuie clădiri. În timp ce unii o admiră pentru cum arată şi pentru mişcările lascive, blonda s-a convins că oricând va avea parte şi de critici.

article img
Rocsana Marcu a filmat la înălţimeFoto: arhivă personală

Cometariile negative nu au vizat doar vestimentaţia Rocsanei, ci şi interpretarea. Cârcotaşii i-au sugerat că poate i s-ar potrivi o altă carieră, decât cea muzicală. "Lasă-te de muzică, nu e de tine, sincer! Mai mult behăi decât să cânţi, e greu cu muzica!", i-a reproşat un fan căre se pare că a rămas indiferent la farmecele blondei.

Rocsana Marcu şi colega ei de trupa Lorena Iancu cântă de ceva vreme împreună, dar se pare că au mai mult succes în afara graniţelor ţării decât în România. Cele două soliste au făcut spectacol în această primăvară la un club din Qatar, unde au cucerit inima invitaţilor care le-au urmărit prestaţia artistică.  

Rocsana Marcu a plecat de la Antena Stars în 2017

Rocsana Marcu a pus punct definitiv colaborării cu postul de televiziune Antena Stars, în vara lui 2017 când s-a retras şi de la emisiunea Agenţia Vip. Iniţial, ea plecase doar de la Star Matinal, dar şi-a încheiat socotelile cu postul din Băneasa după un contract de trei ani și jumătate. 

Rocsana nu a dat atunci prea multe detalii cu privire la decizia sa de a părăsi familia Antena Stars și, totodată, colegii de la emisiunea mondenă, Agenția VIP, pe care o prezenta alături de Adriana Bahmuțeanu și Cristian Brancu, spunând doar că, momentan, planurile ei și cele ale conducerii nu mai coincid.

article img
Rocsana Marcu nu mai apare la tvfoto: arhiva personală

”Dragii mei, aşa cum ştiți, am împărțit cu voi gândurile şi multe dintre trăirile pe care le-am avut de-a lungul anilor. Deorece îmi respect publicul şi prietenii formați de-a lungul a 20 de ani de carieră în televiziune, vreau să fiți chiar voi primii care află faptul cā am decis că este momentul unei schimbări pe plan profesional. Colaborarea mea cu Antena Stars s-a încheiat, dat fiind faptul că planurile noastre de viitor nu mai coincid, momentan. Am o satisfacție enormă, datorită faptului cā am pus bazele dezvoltării şi creşterii semnificative în ceea ce priveşte audiența acestui post, alături de o echipă minunată. A fost o colaborare frumoasă, pe parcursul celor 3 ani şi jumătate şi vreau să le mulțumesc celor din conducerea Antenei Stars dar și echipei cu care am petrecut zi şi noapte la muncă. Este momentul pentru pentru noi începuturi iar viitorul sună bine!”, scria ea. Ulterior, Rocsana se pare că a avut ceva nemulţumită, căci a dat postul tv în judecată. 

Citeşte şi:

Ce face Rocsana Marcu după ce a fost înlocuită de la matinalul Antena Stars

Rocsana Marcu a dat iama în țigări și în fast food după plecarea de la Antena Stars