Rona Hartner a primit inelul în direct la TV! Cum a cerut-o Herve de soție: «M-a dus pe o insulă»

Ultima actualizare:

    Rona Hartner a fost cerută de soție în direct la TV Foto: Captură Antena Stars
Rona Hartner a fost cerută de soție în direct la TV Foto: Captură Antena Stars

După ce a biruit în lupta cu problemele de sănătate, vedeta fiind operată recent în urma descoperirii unei tumori, Rona Hartner trăiește în prezent momente frumoase alături de iubitul ei, francezul Herve, care urmează să îi devină și soț în scurt timp. Deși îi propusese în urmă cu ceva vreme să îi fie soție, Herve nu făcuse niciodată pasul cel mare așa ca la carte, în genunghi și cu inelul în mână.

Iată însă că, potrivit zicalei „mai bine mai târziu decât niciodată”, DJ-ul i-a organizat Ronei o surpriză de proporții, cerând-o pe aceasta de soție ca în filme, în fața tuturor apropiaților și mai mult decât atât, în direct la TV! Momentul emoționant a fost surprins în imagini, și, deși Rona părea că nu își mai găsește cuvintele de fericire, răspunsul a fost cu siguranță afirmativ. 

DJ HMJ, pe numele lui de scenă, i-a organizat o petrecere surpriză viitoarei lui soții și a făcut un gest la care artista nu se aștepta. „El m-a invitat să mâncăm aici și trebuia să ne vedem patru persoane în seara asta și e full de invitați, plin de televiziune și poze și chestii și nu l-am văzut stând la masă, nu înțeleg care e conceptul. Ziua mea de naștere a fost pe 9 martie, iar în seara asta el cu Raluca au pus la cale și au făcut altceva. M-a furat, m-a dus pe o insulă”, a povestit Rona Hartner în cadrul emisiunii „Răi da Buni”. 

Logodnicul Ronei Hartner a cerut-o pe aceasta de soție în direct la TV
Logodnicul Ronei Hartner a cerut-o pe aceasta de soție în direct la TV

Rona Hartner a fost cerută în căsătorie în direct la TV. „Rona, vrei să fii soția mea?” a întrebat-o Herve pe vedetă. La vederea inelului de logodnă, Rona s-a emoționat foarte tare și i-a spus un mare „Da” acestuia. „Nu m-am așteptat, sunteți tari măi..Mulțumesc! M-a cerut de nevastă! Sunt dată peste cap, mulțumesc mult”, a spus Rona Hartner. 

Recent, Rona Hartner a fost internată de urgență în spital și, deși inițial credea că nu este nimic grav, medicii i-au dat o veste deloc plăcută. Aceștia i-au descoperit o tumoră pe colon, Rona fiind nevoită să se opereze numaidecât. În urma intervenției chirurgicale, artista se simte bine, recuperându-se, iar fanii familia și iubitul ei i-au fost mereu alături, lucru care i-a întărit foarte mult moralul. 

Când vor organiza cei doi nunta și cum se va desfășura evenimentul 

Deşi formează un cuplu de mai bine de un an, Rona şi Herve au decis să nu îşi consume povestea de iubire şi fizic, punând mare accent pe păstrarea unei logodne caste. „Avem nunta pe 19 mai anul acesta, cununia civilă. Vara această, pe Coasta de Azur, cununia religioasă pe plajă.(..) Vrem să facem o căsătorie creştină care, la catolici, e foarte exigentă. Aşadar, suntem într-o logodnă castă. Lumea se miră că mai există aşa ceva. S-ar zice că e foarte greu, dar e minunat, pentru că descoperim şi depănăm nişte forme ale iubirii pe care altfel le-am fi rărit şi nu am fi ştiut că există”, a povestit Rona Hartner, pentru Formula AS.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net