Roxana Ciuhulescu a sărit din elicopter, dar la Splash! Vedete la apă! s-a făcut de râs!

Ultima actualizare:

    Roxana Ciuhulescu a intrat accidentată pe platforma de sărituriFoto: Antena 1
Roxana Ciuhulescu a intrat accidentată pe platforma de sărituriFoto: Antena 1

Toată lumea se aştepta să fie una dintre cele mai de temut concurente de la Splash! vedete la apă!, dar Roxana Ciuhulescu şi-a dezamăgit fanii. Vedeta tv a intrat încrezătoare în forţele proprii şi a susţinut sus şi tare că o săritură de la 10 metri e floare la ureche pentru ea. Când a ajuns pe platformă, i-a dispărut brusc curajul.

Roxana Ciuhulescu face sporturi extreme. A sărit cu paraşuta, conduce maşini care ascund sub capotă mulţi cai putere, a făcut o săritură de la mai bine de 30 de metri în mare, fiind în elicopter, însă la Splash! contactul cu apa i s-a părut periculos. În timp ce se antrena de pe marginea piscinei olimpice de la Bacău, vedeta a realizat că nu are curaj să urce nici măcar la trei metri. A dat vina pe instructor pentru că nu i-a făcut o încălzire, s-a concentrat mult, însă la antrenamente nu a reuşit să facă săritura. În sprijinul blondei a venit bărbatul care a ajutat-o atunci când a sărit din aparatul de zbor. După minute bune în care a amânat momentul, Roxana a mărturisit că se teme să sară. În faţa juriului, vedeta s-a emoţionat atunci când fratele ei aflat în Italia i-a transmis un mesaj de încurajare.

La Splash! Vedete la apă! Roxana Ciuhulescu a sărit de la 3 metri
La Splash! Vedete la apă! Roxana Ciuhulescu a sărit de la 3 metri

A lăcrimat, şi-a luat inima în dinţi şi a sărit de la platforma de trei metri. Cei trei juraţi i-au acordat note mici, tocmai pentru că şi eu se aşteptau ca ea să aibă mai mult curaj. "Nu este vorba de egoism, dar am probleme la umăr şi aş vrea să mă protejez. Am doar 36 de ani şi vreau să mai fac sport", a spus Roxana în faţa celor trei juraţi după ce a intrat în concurs accidentată. Blonda a explicat că săriturile i-au agravat problema mai veche pe care o avea la umăr.       

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net