Scandal în TVR! Carmen Movileanu a atacat-o pe Marina Almășan: „Am fost pusă la zid”

Ultima actualizare:

    Marina Almășan acuză o realizatoare Tv că i-a furat formatul emisiuniiFoto: Facebook
Marina Almășan acuză o realizatoare Tv că i-a furat formatul emisiuniiFoto: Facebook

Dacă la început, Marina Almășan a dorit să fie mai evazivă în acuzații și să nu dea în mod explicit vreun nume al persoanei care i-a furat formatul emisiunii, acum, aceasta lansează acuzații grave și directe la adresa lui Carmen Movileanu. Situația tinde să degenereze într-un real scandal, fiind total nemulțumită de această „furăciune ordinară”.

Marina Almășan a ținut să-și exprime nemulțumirea în mod public pe site-ul Femeide10.ro cu privire la nedreptatea care i s-a făcut:

"Zilele trecute am fost asaltată de jurnaliști, pentru a comenta cele întâmplate în viața mea și a echipei mele, devenită «victimă colaterală», după ce ne-a fost furată emisiunea la care am lucrat timp de 8 ani. Întrucât nu e deontologic să ies în presă și pe ecranele televiziunilor concurente pentru a spăla în public perdelele de la etajul 4 din TVR, i-am refuzat politicos pe toți, promițându-le că le voi onora invitația numai dacă nu-mi voi găsi dreptatea acasă. Cum premise solide de a o găsi există, deocamdată nu mă ambalez…"

Totuși, în ciuda faptului că prezentatoarei TV i s-a furat formatul emisiunii, în timp ce ea a fost înlăturată, tot ea a fost cea "atacată": "Trebuie să vă spun însă că Editorialul meu, dedicat furăciunii ordinare a cărei victimă am fost, a reusit să enerveze la sânge o persoană. Evident, pe hoț. Care a respectat tradiția umană, încetățenită pe Terra: ”Cea mai bună apărare e atacul”. Drept care am fost pusă la zidul infamiei pentru tupeul de a-mi fi spus părerea – ce dacă pe blogul-ul meu personal, care până la urma e un un fel de Facebook, ceva mai extins. Că cică de ce nu am vrut să rezolvăm furăciunea amiabil. (?!?). Cum ar veni, mergi frumos și liniștit pe stradă, și deodată te trezești că trece unul în goană pe lângă tine, îți smulge portofelul din buzunarul din spate și o ia la sănătoasa. Iar eu, păgubașul, ar trebui NU să răcnesc, cât mă țin rărunchii (știind că în acel portofel era toată munca mea din ultimii ani), ci să respir de două ori și, cu un ton mieros, ușor ridicat – ca să mă audă, totuși hoțul, care e deja departe – să rostesc: «Stimate domn! Vă rog frumos! E portofelul meu! Nu vreți să stăm la o cafea, să vorbim despre el?»…"

Marina Almășan are încredere în justiție și crede cu certitudine că se va face dreptate: "Eu procedez cum procedează orice om pungășit: când constat furtul, intru în panică și strig după ajutor, ba chiar am încredere în polițistul de cartier, că mă va ajuta să recuperez prejudiciul. Și-l va pedepsi pe făptaș. Chiar dacă acesta, ulterior, cu lampa în ochi, va încerca să mă convingă că NU, acel portofel nu este de fapt al meu, ba, că mai sunt de fapt și alții care mi l-au mai furat, în trecut, și de ce abia acum mi-a venit să strig «Hoții!»?…Și poate că nu aș fi revenit la acest subiect (mie nu-mi place să mă copiez nici măcar pe mine însămi!), dacă ieri nu aș fi trecut pe aceeași stradă, pe care, până recent locuisem și eu, și nu m-ar fi atacat din nou același individ dubios, furându-mi din nou portofelul. Ca și cum mi-ar fi făcut în sâc, pe principiul „câinii latră, caravana trece”. Ba, la un moment dat, în timp ce-și îndesa, gâfâind, portofelul în propriul buzunar, a mai și avut tupeul să-mi scoată limba și să-mi arunce o privire zeflemitoare, încercând să-mi sugereze subliminal prin asta că e prieten cu polițistul de cartier și n-o să văd eu în veci dreptatea."

În final, Marina Almășan își încheie dreptul la replică într-un mod ironic, dar nu înainte de a le mulțumi celor care o susțin în acest caz: "Vreau să le mulțumesc celor care m-au susținut moral, în pierderea suferită și simt totuși nevoia să citez un coleg cu state vechi în divertismentul din România, care, vizionând ieri emisiunea cu pricina, mi-a spus: «Hai că totuși era ceva ce se deosebea de formatul tău. Apărea și o „Tanță”! Aia era furată de la Teo!» Am văzut că dă bine să spui că ”e un pamflet”. Poftim: E un pamflet! (doare mai puțin?)”, a scris prezentatoarea pe site-ul Femeide10.ro.

Marina Almășan a fost timp de opt an gazda emisiunii "Ne vedem la TVR", dar a fost nevoită să renunțe la aceasta după ce șefii ei i-au sugerat că trebuie să caute un format mai nou de divertisment. Ea și Mircea Radu sunt în prezent prezentatorii emisiunii "Femei de 10, Bărbați de 10", dar e devenit foarte nemulțumită atunci când a constatat că vechea sa emisiune a revenit pe micile ecrane, tot sub formatul vechi, dar cu alți moderatori.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
image
actualitate.net
image
actualitate.net