Scandal monstru între fraţi după moartea mamei lui Silviu Prigoană! Ce acuzaţii i se aduc afaceristului

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Familia lui Silviu Prigoană este în doliu, dar moartea mamei afaceristului nu a reuşit să-i împace pe fraţi, ci dimpotrivă a reaprins scandalul dintre ei. Vedeta şi Daniel Prigoană, fratele lui mai mare, sunt la cuţite de mai mulţi ani, iar mărul discordiei este firma de salubritate, pe care cel din urmă acuză că i-ar fi fost furată. La înmormântarea de acum câteva zile, Silviu Prigoană ar fi venit ultimul, nu ar fi salutat pe nimeni şi ar fi plecat înainte ca sicriul să fie coborât în pământ.

Silviu şi Daniel Prigoană nu reuşeşsc să îngroape securea războiului nici în momentele delicate prin care trece familia lor. Zilele trecute, mama celor doi a murit exact de ziua ei, la 21 fenruarie, când ar fi împlinit 82 de ani. Cum era şi firesc, de la înmormântarea nu a lipsit celebrul om de afaceri, care i-a lăsat pe toţi mască cu comportamentul lui. Daniel Prigoană, fratele mai mare al afaceristului, a povestit ce l-a iritat într-un moment atât de sobru.    

"Dacă în numărul bocetelor se numără calitatea unei înmormântări, apoi dragii mei, la mama nu a fost fain. N-a plâns nimeni din neam, nici măcar tata. Dar ca la orice eveniment social, picanteriile nu lipsesc. Așteptând să înceapă ceremonia, le-am amintit grupului cu care eram, că Vadim avea o vorbă: «Neamul prost vine ultimul la ceremonii și pleacă primul, ca să se uite lumea la el». Așa că am urmărit cine-i neamul prost. Cu excepția fraților, ceilalți au fost surprinși de încadrare. Fratele meu mai mic, cu 5 ani, Vasile (Silviu), ăla cu divorțurile, singura lui activitate de succes notabilă și căruia i-am făcut firma Rosal, a venit «la ora 12 trecute fix», s-a dus direct lângă sicriu, iar la terminarea slujbei, a plecat fără ca ceremonia să ia sfârșit și fără să salute pe nimeni, cu atât mai puțin să o conducă pe mama pe ultimul drum, cel către cavou.


    Daniel Prigoană nu-l are deloc la inimă pe fratele lui celebru Foto: arhivă personală
Daniel Prigoană nu-l are deloc la inimă pe fratele lui celebru Foto: arhivă personală

A venit cu o limuzină mortuară, Lincoln ca să se crăcăneze pensionarii din Gherla și electrocasnicele, nu a vorbit cu nimeni și a plecat cum a venit, împreună cu teleghidații lui puradei din prima căsătorie, fără a saluta pe participanți. Toți trei aveau moace tragi-comice (comice pentru cunoscătorii nebotaniști) și împungeau din priviri. Ulterior am aflat de ce această atitudine de neam prost. Pentru că frații mei mai mici au plătit toată ceremonia de înmormântare, deoarece «milionarul» care inițial s-a angajat să plătească el, a făcut un circ soră cu moartea, (nu cu moarta) pentru că pe lista coroanelor comandate apărea și 2 coroane a doi frați, adică pentru ... 100 de lei ! Parvenitul tot parvenit, șulfa tot sulfă, calicul tot calic!", a notat Daniel Prigoană pe contul lui de socializare

Scandalul dintre Silviu Prigoană și fratele sau mai mare este vechi. Daniel Prigoană, care este stabilit în Cluj, este certat de ani buni cu celebrul său frate pe care l-a acuzat că i-a furat firma de salubritate.

Războiul a început în 2007, când Daniel Prigoană administra compania de salubritate Eco Pristal. El cesionase o parte din acțiuni către Rosal Management SRL, firma deținută de familia fratelui sau, Silviu și, la un moment dat, s-a trezit demis din funcții printr-o decizie luată în cadrul unei Adunări Generale a Acționarilor Rosal. Daniel și-a căutat dreptatea prin tribunale, unde și-a acționat fratele în judecată, cerând anularea hotărârii AGA și a actului prin care el îi dădea 70% din firma companiei controlate de familia lui Silviu Prigoană, respectiv lui Honorius.

Cei patru fraţi Prigoană sunt Daniel, Silviu, Titus şi Valentin.

image
image
image
image
image
image
Placido Domingo  foto   shutterstock 95153170 jpg
Banner gina pistol png
catalin morosanu sotie facebook jpg
Richard Lewis Foto Profimedia jpeg
olivia wilde yves saint laurent saptamana modei profimedia jpg
Enache a venit la film însoțit de fiul său, David (18 ani)
freddie mercury casa londra (1) jpg
banner irinel columbeanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net