Schimbări la PRO TV! Florin Busuioc, obligat să intre în concediu. Cine îi ţine locul

8 iunie 2016
image
Florin Busuioc, unul dntre cei mai vechi prezentatori de la Pro TvFoto: Arhivă personală

Busu (54 de ani) nu va mai aduce ştirile despre vreme la PRO TV, cel puţin pentru o perioadă. Simpaticul prezentator va dispărea de pe sticlă din cauza unor probleme medicale pe care până acum se pare că le-a cam ignorat. Florin Busuioc a făcut chiar el anunţul, în direct, şi a strârnit imediat compasiunea colegilor.

Florin Busuioc este de miercuri (8 iunie), oficial, în concediu. Prezentatorul rubricii Meteo a invocat probleme medicale pe care trebuie să şi le rezolve urgent, aşa că a vorbit chiar el despre o perioadă de repaus. „Nu e foarte grav, dar trebuie să înlocuiesc niște piese”, a explicat Florin Busuioc, după ce colegii au început îngrijoraţi să se întrebe care este motivul care îl va ţine departe de tv.

Va fi înlocuit de Magda Pălimariu

image
Soţia lui Florin Busuioc este actriţă şi i-a dăruit vedetei tv două fetiţe

Locul lui Florin Busuioc va fi suplinit de Magda Pălimariu. Focasa blondă a anunțat chiar ea pe pagina de facebook că îşi dă întâlnire cu fanii la toate jurnalele PRO TV de pe parcursul zilei.   

„Începand de astăzi (miercuri, 8 iunie, n.r.), informaţiile despre vreme vi le aduc eu, la toate ştirile PRO TV de pe tot parcursul zilei!! Vă aştept!", a scris Magda, care se pare că va munci de dimineaţă până seara timp de nouă zile. 

E însurat cu o actriță și prezintă „Vremea” de peste 10 ani 

image
Magda Pălimariu îi ţine locul lui Busu cât acesta îşi rezolvă problemele de sănătate

Florin Busuioc este una dintre figurile emblematice ale PRO TV-ului. El prezintă rubrica rubrica „Meteo” de mai bine de 10 ani. Busu este căsătorit cu Liliana Busuioc, de profesie actriţă. Ea i-a dăruit două fetiţe superbe: Natalie (de 11 ani) şi Catinca (6 ani).

Chiar dacă aţi putea crede că am informaţii din timp despre ce se întâmplă cu vremea, de multe ori, ea, care este o superbă doamnă, are capricii ca orice doamnă şi face taman cum vrea. Oricăți sateliţi am trimite pe orbită, oricâte instrumente meteorologice şi computere ar sta cu ochii pe climă, de foarte multe ori suntem luaţi pe nepregătite şi de aceea am avut întotdeauna o rezervă legată de precizia şi siguranţa cu care se poate face o prognoză”, spunea, în trecut, simpaticul prezentator.

kate profimedia 0692807495 jpg
2vancea botez jpg
loredana chivu jpg
Gabi Bădălău jpeg
1alexandra stan mihai morar png
bianca dragusanu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
14dragos popa jpg
irina baiant 2 credit foto miluta  jpeg
Gabi Bădălău jpeg
cub jojo admin gif
anca turcasiu png
5maruta familie png