Scrisorile lui Stanca: Dragă Gheorghe Zamfir,

Ultima actualizare:

Văd că recentul tău divorț a iscat pricini de bârfă. Un divorț vechi după lege, statuat de mult de realitate. De ani buni eu știu și e o realitate că soția ta - fie încă nelegitimă - e cea cu care de ani buni locuiești, trăiești, împarți totul etc.

Dar, uită-te și tu, ce subiect de bârfe găsiră ăștia. Acum când, nu demult, ai fost cooptat - eu zic că invers l-ai cooptat tu - pe Rieu în turneul lui. Acu, când România se află mai mult ca niciodată în pragul unei disoluții morale. Acu, când eroii istoriei sunt îngropați de morți, scoși cu forcepsul din istoria și memoria poporului, a lumii, iată că presei noaste de servicii, obedientă și servilă îi arde de divorțul lui Zamfir. Repet, divorț statuat de o despărțire în ani care datează de multă vreme... cinci ani.

Cum, oare, poporul se lasă cu atenția deturnată, de face torticolis? Are o problemă a monarhiei și a succesorului… pac, divorțul lui Zamfir! Apare legea lui Antonescu contra Antonescu? Primul, ca să nu fie confuzii, fiind mai nițel antonesc și mai mult căcărău, fiindcă un antonescu, ca specie, n-o să fie niciodată un căcărău… Și, pe acest fond de confuzii care cad în identitar… Pac, divorțul lui Zamfir! Deturnarea atenției…

Ești eroul zilei. Ieși pe Media și întreabă câte orchestre cu numele de Zamfir are Romînia? Câte filarmonici? Școli primare. Licee. Gimnazii. Străzi. Bulevarde…? Câte catedre de nai avem? De când ești tu, un geniu al românilor, membru în Academia Română? Dacă ești… De câte ori ești ”honoris cauza” la vreo universitate românească? În ce vilă a statului locuiești, precum o mie de nomenclaturiști nenorociți, securiști, activiști, miniștri comuniști, milițieni. Cu chirii cât o legătură de ceapă…? Ce respect ți-a acordat ție statul mafiot contemporan? Câte decorații ai de la el? Căci, afară ești de o mie de ori mai mare, mai titrat decât înlăuntru… Contează, securiștilor care ați arestat media și deformați realitatea cu intoxicările televizive, contează un divorț realizat de mult și pronunțat acum? E mare subiect de presă? 

Gheorghe, nu am ce-ți face. N-o să ai liniște în țara ta niciodată. Iată, te-au găsit paravan pentru gesturi grele ale istoriei... Dă-le una peste bot cu arma ta. Naiul. Scuipă-le bovinelor mioritice ”Doina de jale” drept în fețe.

Jalea, să fie la ei…

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net