Scrisorile lui Stanca / Dragă Mircea Stoian,


    Mircea N.Stoian are de gând să ceară bani buni pentru a onora invitaţiile la emisiuni (foto:Facebook)
Mircea N.Stoian are de gând să ceară bani buni pentru a onora invitaţiile la emisiuni (foto:Facebook)

Aud că te-ai retras, te-ai recuzat din condiţia de prim-asistent al lui Capatos. Şi, spun „prim” ca să te deosebesc de figurantele sexoase care sclipeau, străluceau de inteligenţa formelor trigonometrice ale hoiturilor lor armonioase.

Mă mir cum de ai rezistat atâta vreme. Capatos este construit pentru asta, dar tu? Îl asistai, făceai căte o glumă subţire... Cine dracu' să o priceapă din microcosmosul acela botoxizant, hialuronat şi scăldat în silicoane? Erai într-un soi de Sillicon Valley, moşule. Inteligenţa pe acolo este pulbere de nisipuri; e un delict; spiritualitatea un flagrant. Doar inepţiile străluceau la lumina reflectoarelor, şi alea rostite insinuant cu botul... Repet, Capatos are o adaptabilitate şi o abilitate aparte.

Te ştiam de actor, parcă ai terminat Teatrul, nu? Te ştiam de gazetar, ai fost cu Dan coleg la EvZ; cred că eram şi eu pe-acolo... Da, ai intrat în această pastă de găinaţ frumos mirositoare, pentru bani. Grea viaţa, moşule, când cochetezi cu facilul, şi uşoară când iei bani cu kilul... Căci, prostia omenească, spectacolul ei - bine exploatat şi în cazul nostru dirijat de Capatos - atrage fraieri, adună bani.

Pe ce se bazează jocurile piramidale? Pe rugăciune şi pioşenie? Nu, pe prostia duodenului... Labioasele-ţi colege, bine parfumate, mereu tele-râvnite, ca la un târg al lor, adună nu numai noroc şi prosperitate. Nu te supăra pe ele că nu au ajuns filosoafe. Se umplea ţara de Liicene... Dar, lumea la ele se uită, nu la tine, fraiere! Tu trăiai, în context, de pe urma lor, nu invers.

Show-ul păcătos fără pizdeţul ăsta, care va să zică că nu există... Asta nu ai înţeles tu. De asta te-ai revoltat. Şi, se pare că fiind piua a doua te credeai ridicol. Aşa pare, deşi repet, tu aduceai cât de cât un echilibru în cantitatea de prostie ce plutea prin studio şi cu care moderatorul ştie a jongla. Nu cred că vei mai găsi un loc unde să iei atâţia bani. Păstrând proporţiile şi intrând în registrul grav, tu păţeşti cu colegele de platou, îndeosebi cu super-vedeta blondă, cam ce a păţit dl Andrei Pleşu la Cotroceni...

Dumnealui s-a trezit de mult...

George Stanca, pamflet

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
mariana moculescu jpg
cub gabriela marin denise pilafai png
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
 dmitri rogozin sursa facebook
Supermarket FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
mariana moculescu jpg
radu valcan jpg
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg