Secretul Adelinei Pestrițu pentru o siluetă perfectă. La ce a renunțat

29 noiembrie 2016
article img
Adelina Pestrițu se află într-o perioadă a schimbărilorFoto: Facebook

Adelina Pestrițu s-a schimbat total în ultimul timp. S-a tuns scurt, și-a pus silicoane, s-a despărțit de Speak, și-a făcut al 18-lea tatuaj, iar acum, deși îi place să mănânce bine, a făcut o schimbare mare în alimentație.

Fosta soție a lui Liviu Vârciu face modificări pe bandă rulantă, iar una dintre cele mai recente este la nivelul alimentației. Este o împătimită a sportului și ține mult la felul în care arată, așa că a decis să dubleze efortul de la sală cu cel din bucătărie. Adelina a devenit vegetariană.

"De curând, am devenit vegetariană, dar nu pentru că este la modă, ci pentru că asta mi-a fost chemarea, cum îmi place mie să-i spun. Așadar, de Sărbători nu va fi nevoie să țin cure, pentru că voi mânca foarte sănătos. Mă simt excelent de când am luat această decizie. Sper să nu-mi fie greu în viitor. În orice caz, cititoarelor VIVA le recomand să nu exagereze cu preparatele bogate în grăsimi și să mănânce orice cu salată verde, iar pe lângă asta, să aibă mese nu foarte consistente, dar dese. Vor vedea că, în acest fel, își vor satisface și toate plăcerile culinare și nici nu se vor alege cu kilograme în plus", a povestit fosta prezentatoare de la Kanal D pentru revista Viva.