Ce secret au Elena Gheorghe și Oana Cuzino pentru un păr frumos și mătăsos. Folosesc trucuri simple pentru a arăta răvășitor

Ultima actualizare:

Elena Gheorghe și Oana Cuzino sunt două dintre vedetele de la noi care se mândresc cu o podoabă capilară de prințesă! Fie că vorbim despre părul lung și șaten al medicului, fie despre părul roșcat ori blond al artistei, cele două se laudă cu fire mătăsoase și puternice. Află secretul celor două vedete pentru un păr frumos și mătăsos.

Secretul Elenei Gheorghe și al Oanei Cuzino pentru un păr frumos și mătăsos
Secretul Elenei Gheorghe și al Oanei Cuzino pentru un păr frumos și mătăsos

Ce trucuri simple folosesc pentru a arăta răvășitor

Elena Gheorghe spunea că s-a îndrăgostit de părul roșcat încă de prima data când a încercat această culoare îndrăzneață. După ani de zile în care s-a vopsit roșcat, artista abordează acum un blond superb! Totuși, în mod curios podoaba capilară nu i-a fost afectată de produsele pe care le-a folosit, iar asta pentru că are un secret pe care chiar mama sa i l-a dezvăluit.

„Am o mască pe care o fac în casă, cred că de 10-15 ani, este moștenită de la maică-mea și este doar cu produse naturale. Este pe bază de ulei de ricin, ulei de migdale, jumătate de lămâie stoarsă, tot complexul de B-uri – fiole, jumătate de cub de drojdie și două gălbenușuri. Amestecul îl aplici pe părul proaspăt spălat și îl lași să stea 2-3 ore”, a spus Elena Gheorghe pentru Libertatea.

Cum își îngrijește Oana Cuzino părul

Secretele Oanei Cuzino pentru un păr de vis
Secretele Oanei Cuzino pentru un păr de vis

În privința Oanei Cuzino nu putem să ignorăm părul des, de un șaten natural deosebit. Medicul care a prezentat 18 ani emisiunea „Ce se întâmplă, doctore?” la PRO TV nu se sfiește să împărtășească o mulțime de secrete de frumusețe pe lângă cele medicale. Astfel, în mediul online medicul și-a dezvăluit secretul pentru un păr de vis.

„Îl îngrijesc constant cu produse de calitate, atent selectate de Experți, consum alimente sănătoase și variate și, nu în ultimul rând, iau măsuri din vreme dacă observ că firele de păr încep să-și piardă din strălucire.

Un regim alimentar strict poate duce la subțierea și căderea firelor de păr, așa că am mereu grijă să consum uleiuri vegetale, dar și alimente bogate în proteine, vitamine și minerale, cum este zincul.

Fără acest mineral, șuvițele se subțiază, se usucă și, într-un final, cad. Vitaminele din grupul B, care se găsesc în migdale, lapte, ouă, pește, legume verzi, carne de pui sau de curcan, stimulează regenerarea părului și întăresc firele de păr, iar uleiurile vegetale, precum uleiul de cătină și uleiul de măsline, contribuie la regenerarea podoabei capilare, curăță eficient scalpul de impurități și sebum și hrănesc firele de păr de la rădăcină.”, a spus Oana Cuzino pe contul său de YouTube.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image png
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net