Sexy-Nuți revine! Elena Udrea, maiou roz și decolteu de infarct de ziua ei. Ce mesaj i-a scris iubitul

Ultima actualizare:

    Elena Udreafoto: Facebook
Elena Udreafoto: Facebook

După multe poze în care s-a etalat în rol de mamă, Elena Udrea revine în prim-plan cu pieptul înainte, reamintindu-ne de sexy-Nuți de odinioară. De fapt, iubitul ei, Adrian Alexandrov, este cel care a publicat o imagine care nu are nevoie de prea multe explicații.

A fost sărbătoarea sfinților Constantin și Elena, pe 21 mai, iar printre Elenele celebre se numără și fosta blondă de la Cotroceni, Elena Udrea. Ea le-a urat "la mulți ani" celor care și-au sărbătorit onomastica, publicând un mesaj pe Facebook: "La mulți ani tuturor celor care poartă numele Sfinților Împărați Constantin si Elena! Să aveți o onomastică fericită! Vă mulțumesc tuturor pentru urări și pentru că nu ați uitat!".


    Elena Udrea și Adrian Alexandrov au petrecut la un restaurant din Herăstrăufoto: Instagram
Elena Udrea și Adrian Alexandrov au petrecut la un restaurant din Herăstrăufoto: Instagram

Tot un mesaj a publicat și Adrian Alexandrov, însă acesta a fost dedicat special iubitei sale, cu care are o fetiță minunată, în vârstă de aproape 3 anișori, Eva Maria. Mesajul a fost scris cu ajutorul unor hashtaguri sugestive: #happynameday #mylove #threeofus #evamaria #elena #lovestory. Adrian zâmbește, satisfăcut, lângă partenera lui, care îți ia ochii cu maioul roz, care abia face față decolteului generos. Elena Udrea a purtat jeanși, o curea cu pietre și...sutienul la vedere. Cei doi au petrecut la un restaurant din Herăstrău, după cum au indicat pe Instagram.

Citește și:

Elena Udrea s-a închis în casă, iubitul cară cumpărături. Cum a fost surprins Adrian Alexandrov

Imagini adorabile cu Elena Udrea și fiica ei de Paște. Unde a petrecut fostul ministru

image
image
image
image
image
image
banner cristina siscanu png
banner alexia eram png
9a85594f 2c99 4bc3 9f37 32a5e8b975c9 jpeg
image png
George Burcea si fetitele sale 3 jpg
image png
image png
lidia buble jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net