Silvia Lăuneanu, vacanță de vis cu familia în America! Uite ce locuri au vizitat cei trei

Silvia Lăuneanu (47 de ani) sau mai bine zis „Fata cu vioara” de la trupa „De La Vegas” trăiește cel mai frumos capitol din viața sa. Bruneta are o familie frumoasă care acum o completează și cu care petrece clipe de neuitat împreună, acum, în vacanță, în America.

Silvia Lăuneanu, vacanță de vis împreună cu familia, în America

După ce ani de zile s-a dedicat carierei sale muzicale și a avut două relații serioase fără un deznodământ fericit, iată că la vârsta de 40 de ani, soarele a ieșit și pe strada Silviei Lăuneanu...asta pentru că și-a găsit, într-un final, sufletul pereche.

Silvia Lăuneanu trăiește o poveste cu final fericit...am putea spune! Asta pentru că bruneta și-a găsit fericirea în brațele lui Sorin Botezatu cu care s-a și căsătorit în 2015 și cu care este foarte fericită având în vedere că au împreună un băiețel, pe Alexandru (7 ani) care le moștenește talentul pentru sport și călătorii.

Așa că de când și-a găsit sufletul pereche, viața Silviei s-a schimbat radical, mai ales că bărbatul era stabilit cu serviciul în Statele Unite ale Americii. Pentru că iubirea pentru partenerul său a fost destul de mare, artista și-a făcut, pe atunci, bagajul și s-a mutat peste ocean cu soțul său, însă pierderea tatălui vedetei din 2019 a determinat-o pe aceasta să revină în România cu familia sa: soțul și copilul.   

Vacanță în America

Chiar dacă au ales să revină pe meleaguri natale, Silvia Lăuneanu împreună cu soțul și băiețelul lor au decis acum, pentru câteva zile, să își facă bagajele și să plece în vacanță tocmai în...America! Cei trei se distrează de minune în vacanță iar din postările pe care bruneta le face pe contul său de socializare putem vedea că au fost într-un parc de distracție unde micuțul Alexandru și tatăl său s-au dat cu un colac printr-un topogan în timp ce Silvia filma momentul hazliu. De asemenea, putem vedea din fotografii că cei trei au fost și au vizitat și Cascada Niagara unde au imortalizat momentul cu câteva fotografii, iar fanii au fost foarte încântați de ce au văzut.

„Silvia am trăit acolo cele mai frumoase sentimente la Cascada Niagara! Doamne, ce dor îmi este de America”, „O cascadă de amintiri uimitoare să aveți!”, „Foarte frumos și impresionant", sunt doar câteva dintre mesajele pe care le-a primit Silvia Lăuneanu pe contul său de Facebook.

Click! spune

Înainte să își cunoască jumătatea, Silvia Lăuneanu a fost implicată în două relații amoroase serioase, una de 11 ani și una de 7 ani. Însă, bruneta nu a iubit niciodată cu adevărat până să îl cunoască pe soțul său, Sorin Botezatu, de profesie architect IT și pilot privat pe avioane mici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net