Când se reîntoarce Silvia Lăuneanu în America? Vedeta ne-a spus totul!

#Exclusiv Click!

Silvia Lăuneanu (47 de ani) este mai fericită ca niciodată în brațele soțului, Sorin Botezatu! „Fata cu vioara”, cum este cunoscută de toată lumea, după ce a cântat ani de zile în trupa „De La Vegas” trăiește acum pe două continente...în Europa și în America...așa că viața ei este mai mult pe drumuri decât pe acasă!

Silvia Lăuneanu s-a lansat în industria muzicală alături de trupa „De La Vegas”. Tânăra a muncit împreună cu Daniel Robu, colegul său din formație, zi și noapte pentru succesul pe care și-l doreau în acele clipe. Însă, anii au trecut, iar lucrurile și prioritățile au început să se simte în mintea Silviei dorindu-și foarte mult o familie alegând ca partea profesională să fie pe un loc second.

Când se întoarce Silvia în America

Astfel, că la vârsta de 40 de ani „Fata cu vioara”, din trupa „De La Vegas”, și-a găsit fericirea, în America, în brațele lui Sorin Botezatu cu care s-a căsătorit în 2015 și cu care este foarte fericită având în vedere că au împreună un băiețel, pe Alexandru, de șapte anișori, care le moștenește talentul pentru sport.

De când și-a găsit iubirea, Silvia Lăuneanu a ales să părăsească meleagurile natale pentru cele americănești. Însă, pierderea tatălui său în 2019 a determinat-o să revină în România împreună cu familia sa: soțul și copilul.

Contactată de Click!, Silvia Lăuneanu ne-a spus când urmează să revină în America.

„Suntem bine așa cum suntem acum, suntem la ski în Bulgaria. Aici ne-am petrecut și Revelionul și începutul de an, primele zile. Este frumos, este superb! Suntem acum în vacanță…este tot ce mi-am dorit. Avem o viață complexă și frumoasă! Acum cât suntem în vacanță mergem în fiecare zi pe pârtie, de pe la 10.30 și stâm până pe la 16.00.

Bântuim peste tot. Nu avem timp de poze prea multe, adunăm amintiri frumoase în minte. Alexandru schiază și el foarte bine, ceea ce mă bucură. Mergem toți trei pe pârtie. Eu locuiesc acum pe două continente, în România și în America. Vara aceasta o să mergem cu toții în America și o să stăm tot sezonul cald. Soțul și copilul sunt cetățeni americani”, ne-a spus Silvia Lăuneanu pentru Click!

Silvia Lăuneanu, iubitoare de artă

Bruneta ne-a mai dezvăluit că nu a renunțațt niciodată la muzică, marea sa pasiune, ce de multe ori i-a alinat sufletul în clipele grele:

„Eu lucrez în continuare în muzică. Este meseria mea de bază. Doar că am renunțat la concerte și scenă. Lucrez în spatele scenei pe partea de producție muzicală, musical pentru copii. Am un club de musical și predau acolo”.

Click! spune

Înainte să își cunoască jumătatea, Silvia Lăuneanu a fost implicată în două relații amoroase serioase, una de 11 ani și una de 7 ani. Însă, bruneta nu a iubit niciodată cu adevărat până să îl cunoască pe soțul său, Sorin Botezatu, de profesie architect IT și pilot privat pe avioane mici.

Vedeta este foarte dedicată familiei sale, așa că în timpul pandemiei, în perioada de izolare, Silvia a petrecut mai mult timp alături de băiețelul ei în vârstă de șapte ani care reprezintă centrul universului său.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
Ștefania își dorește acum să se relaxeze într-o vacanță
banner sonia trifan png
   Ana Porgras s-a accidentat la picior
image
actualitate.net
image
actualitate.net