Silviu Prigoană o acuză pe Adriana Bahmuțeanu: “Nu-i lasă pe copii să poarte mască”. Cei doi nu mai discută decât în scris

Ultima actualizare:

    Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană
Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană

Războiul dintre Adriana Bahmuțeanu și fostul soț, Silviu Prigoană, e departe de a se fi terminat. Cei doi au păreri diferite și în ceea ce privește pandemia de coronavirus și retricțiile care s-au impus. La mijloc au picat copiii lor.

Adriana Bahmuţeanu (46 de ani) a pierdut şirul proceselor pe care le-a avut şi încă le mai are cu fostul ei soţ, Silviu Prigoană (57 de ani). În aprile 2019, vedeta tv a primit o lovitură dură din partea justiţiei, atunci când a pierdut custodia celor doi băieţi pe care îi are cu Silviu Prigoană, Eduard (11 ani) şi Maximus (13 ani). Băieţii locuiesc în prezent la tatăl lor, iar Adriana îi poate vedea doar două weekenduri pe lună. Mai nou însă, omul de afaceri acuză faptul că Adriana Bahmuțeanu pune în pericol sănătatea copiilor. Atunci când aceștia merg la mama lor, băieții nu poarta mască, pentru că Adriana nu este de acord cu restricțiile impuse de autorități pe timp de pandemie. “Ei când se întorc de la mama lor, eu îi testez. Știu că ea nu-i lasă să poarte masca. Dar ei au imunitate. Le dau ceapă și usturoi în cantități mari. Noi stăm cu tata în casă, care are 90 de ani, și am vrut să-l protejam pe el, mai mult. Eu, la începutul pandemiei, trei luni am stat închis în casă, cu tata și cu copiii. Am fost bonă, bucătăreasă, spălătoreasă, tot. Acum s-a mai vaccinat lumea. Le fac teste de alea rapide la intrare, la toți care îmi calcă pragul”, a spus Silviu Prigoană în emisiunea Exclusiv VIP de la Prima TV.

“Sunt înghețate definitiv discuțiile cu mama copiilor"

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană nu-și mai vorbesc acum decât în scris. “Sunt înghețate definitiv discuțiile cu mama copiilor. Nu avem ce discuta decât în scris. Le-am interzis copiilor să discute de mama lor în prezența lor sau în casa mea. Așa s-a dorit, așa facem” , a mai dezvăluit omul de afaceri. Pe pandemie, Silviu Prigoană și-a luat toate măsurile de precauție. Toți invitații care i-au călcat pragul casei au fost testați la intrarea în locuință. Omul de afaceri și-a făcut de curând și vaccinul anti Covid. “M-am vaccinat și eu, și tata. Tata m-a tocat o săptămânâ la cap să mă vaccinez și am cedat. Am făcut și rapelul. Culmea că nu am avut nici un fel de simptome nici unul, ori suntem bolovani, ori ne-au vaccinat ăștia cu apă sfințită. Acum vreau să mergem la Înviere”, a mai spus omul de afaceri la emisiunea prezentată de Cristi Brancu.


    Adriana Bahmuțeanu și cei doi băiețifoto: arhivă personală
Adriana Bahmuțeanu și cei doi băiețifoto: arhivă personală

“Acum doi ani, Maximus era repetent! Acum e bun să dea la Harvard!”

Silviu Prigoană o atacă pe fosta soție, Adriana Bahmuțeanu, și în ce privește educația celor doi minori, Maximus și Eduard. Aceștia locuiesc împreună cu tatăl lor de doi ani de zile, după cum a stabilit instanța de judecată. De atunci, situația la învățătură a celor doi copii s-a îmbunătățit în mod vizibil.“Copiii sunt foarte bine! De unde acum doi ani erau gata să fie exmatriculați de la fosta scoală, acum, culmea, evoluția lui Maximus a fost fulminantă. De unde era să fie repetent, să ajungi cel mai bun din clasă, e extraordinar. Sper să continue așa, ca peste cinci ani, să fie admis la Harvard sau Cambridge”, a declarat omul de afaceri, la Prima TV.

“Nu a fost visul vieții mele să fiu porcăit în public”

Omul de afaceri Silviu Prigoană trăiește în prezent o frumoasă poveste de dragoste cu Mihaela Botezatu, femeia care a adus de mai bine de cinci ani liniștea în viața milionarului, după căsătoria tumultuoasă cu Adriana Bahmuțeanu. “Este o relație frumoasă cu Mihaela. Eu nu am vrut relații în public, cineva a vrut să facă audiență pe lucrurile astea. Mi-am dus crucea cât a fost de dus. Hai să zicem că am fost eu fraierul de serviciu. Nu a fost visul vieții mele să fiu porcăit în public”, a mai spus Silviu Prigoană. Acum că imaginea sa publică nu mai are de suferit de pe urma scandalurilor cu Adriana Bahmuțeanu, Silviu Prigoană vrea să revină și în politică. “Voi reveni în politica românească, nu vreau să-mi dezamăgesc electoratul. Mă ajută conjunctura, lipsa banilor de la buget, mă va ajuta să-mi pun proiectele în practică. Nu renunț la ideea de a scoate Parlamentul din Casa Poporului, dacă se făcea centru de conferință acum aveau bani de pensii”, a mai spus Prigoană.

Citește și:

Adriana Bahmuţeanu le duce dorul copiilor: «Băieții sunt la Prigoană, i-am îmbrăţişat prin gardul de fier»

Adriana Bahmuţeanu își vede copiii două weekenduri pe lună: «Dacă băieţii vor să stea la ta-su, să stea!»

image
image
image
image
image
image
Placido Domingo  foto   shutterstock 95153170 jpg
Banner gina pistol png
catalin morosanu sotie facebook jpg
Richard Lewis Foto Profimedia jpeg
olivia wilde yves saint laurent saptamana modei profimedia jpg
Enache a venit la film însoțit de fiul său, David (18 ani)
freddie mercury casa londra (1) jpg
banner irinel columbeanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net