Simona Gherghe a găsit o modalitate să nu mai cheltuie așa mult pentru al doilea copil: «O să râzi, dar..»

image
Simona Gherghe se pregătește să devină mămică pentru a doua oară Foto Instagram

Simona Gherghe va deveni în curând mămică pentru a doua oară, însă s-ar putea ca băiețelul ei să o prindă nepregătită. Vedeta a dezvăluit că încă nu s-a apucat să facă cumpărăturile necesare pentru bebelușul ce va veni pe lume, însă are câțiva ași în mânecă. Iată despre ce este vorba!

Simona Gherghe se pregătește să aducă pe lume cel de-al doilea copil în curând, un băiețel, motiv pentru care a decis să intre în concediu de maternitate și să o lase pe actrița Cristina Cioran să se ocupe de emisiunea „Acces direct”. Deși viitoarea mămică mai are puțin până va ajunge iar în sala de nașteri, aceasta a dezvăluit că ea și partenerul ei de viață, Răzvan Săndulescu, încă nu au început pregătirile pentru bebe. 

Simona Gherghe va refolosi lucrurile de la primul copil 

Totuși, gândindu-se bine la situație, Simona nu a intrat în panică deoarece și-a amintit că încă are câteva lucruri folositoare de la primul ei copil, micuța Ana Georgia. Astfel, prezentatoarea TV s-a decis să economisească și timp și bani și să refolosească obiectele din dotare, rămase de la fetița ei. Vedeta va fi nevoită, într-un final, să-și petreacă și câteva zile la cumpărături însă, deoarece nu s-a ocupat încă de achiziționarea hăinuțelor băiețelului care va veni pe lume, de data aceasta nemaiputând să folosească lucrușoarele rămase de la fetiță. 

Simona Gherghe mai are o fetiță, pe nume Ana Georgia  jpeg
Simona Gherghe mai are o fetiță, pe nume Ana Georgia

În cadrul emisiunii „Agenția VIP”, difuzată de postul de televiziune Antena Stars, Simona Gherghe a dezvăluit că nu stă bine momentan la capitolul „pregătiri pentru bebe”. „O să râzi, dar încă nu ne-am pregătit. Singurul lucru pe care l-am făcut a fost decizia pachetului de celule stem. Pătuţul îl vom folosi pe cel al Anei. Hăinuţe încă nu am luat. Masa de înfăşat o avem tot de la Ana. Copilul va sta cu noi în cameră deoarece vreau să alăptez”, a explicat Simona Gherghe. 

Cum se simte prezentatoarea TV în ultimele săptămâni de sarcină 

Vedeta TV a povestit, de asemenea, și cum s-a simțit pe parcursul celei de-a doua sarcini. „Mă simt bine. Este o sarcină mai uşoară ca prima. Am hotărât să iau o pauză acum ca să-mi aşez gândurile, să stau în tihnă cu Ana. Sunt două luni în care vreau să mă odihnesc. Emisia Acces Direct nu este uşoară şi am avut zile în care mi-a fost foarte greu… Am hotărât să iau pauză câteva luni. Din punct de vedere al sănătăţii a fost mai bine, n-a fost nevoie să fac injecţii”, a mai adăugat aceasta. 

Simona Gherghe este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune autohtone. Ea și actualul ei soț, Răzvan Săndulescu, s-au căsătorit în luna mai a anului 2017, iar în aceeași lună a venit pe lume și primul copil al cuplului, micuța Ana Georgia. Vedeta a confirmat că este din nou însărcinată în data de 29 noiembrie 2018. 

 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
Reghe, botez Liam jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
simley si marius jpeg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
sistem rachete nasams Foto EPA EFE
agresiune
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg