Șoc! Cornel Galeș, văduvul Ilenei Ciuculete, a murit într-un accident de mașină în Spania

image
Ileana Ciuculete îşi adora soţul

Veste șocantă pentru familia și apropiații soțului Ileana Ciuculete! Cornel Galeș a murit în Spania, în urma unui accident de mașină. Avea doar 57 de ani.

Duminică, 1 decembrie, o știre neagră a împânzit rețelele sociale: Cornel Galeș a murit în Spania, într-un accident de mașină. Prietenii s-au anunțat unii pe alții, iar până la o confirmare oficială mulți sperau să fie doar un neadevăr sau o glumă.

Nașa de cununie a bărbatului este cea care a confirmat vestea tristă a decesului. Accidentul de mașină s-a petrecut în Spania, lângă Valencia. „Am primit telefon de la un agent de circulație din Spania, că a avut loc un accident și e mort”, a spus nașa lui Cornel Galeș într-un comentariu pe Facebook. De asemenea, pe pagina personală de Facebook a lui Cornel Galeș au apărut mai multe mesaje de condoleanțe din partea cunoscuților. 

image
Ileana Ciuculete îşi adora soţulfoto: avantaje.ro

Viviana, femeia despre care se știe că este de ceva vreme iubita lui Cornel Galeș, a făcut, la rândul său, câteva declarații. „Nu știu foarte multe. M-a contactat Doina, cea care i-a fost nașă lui Cornel și mi-a spus că s-ar fi întâmplat o tragedie. Am aflat, sunt disperată că nu reușesc să dau de prietenul lui de acolo, să mă lămuresc.

image
Cornel Galeș ducea o viață bună în Spania, acolo unde s-a mutat în urmă cu un an

Voi pleca, mâine, de dimineață (n.r. luni, 2 decembrie), deja am rezolvat, și voi afla ce s-a întâmplat. Sper să fie doar un zvon, dar nu reușesc să dau nici de el, nici de prietenul lui, ceea ce mă pune pe gânduri. Sper, totuși, să nu fie adevărat, iar Cornel să nu fi avut acel accident de circulație în Spania”, a declarat Viviana, care, în cele din urmă, a confirmat trista veste. 

În urmă cu doi ani de zile, Cornel Galeș și-a vândut tot din România și a decis să plece din țară, alături de iubita lui, în Spania. Acesta ducea o viață bună peste hotare, publicând adesea în mediul online fotografii din excursii sau din anumite locații unde mergea să se relaxeze. 

image
Cornel Galeș își refăcuse viața de ceva vreme alături de Viviana

Cum s-a întâmplat accidentul auto

Doina Belu, nașa de cununie a lui Cornel Galeș cu Ileana Ciuculete, a vorbit în exclusivitate pentru Wowbiz despre tragedia care s-a întâmplat în Spania. „Din păcate, tot ce aflu îmi întărește convingerea că finul meu, Cornel Galeș, a murit”, a spus Doina Belu, nașa de cununie a Ilenei Ciuculete și a lui Cornel Galeș.

„Erau trei în mașină, Cornel era la volan. Nu avea centură, cineva a intrat în ei și el a murit. Am vorbit cu unul dintre cei care era în mașină, era în stare de șoc și abia înțelegeam ce spune. Ne-au dat și număr de cadavru, am rugat pe cineva care știe spaniolă să sune acolo. Cadavrul există, dar nu vor să ne dea detalii pentru că nu îi lasă legea, nu suntem rude apropiate. Dar el nu mai are pe nimeni pe lumea asta, nu știu ce să mai zic... Sper să nu fie adevărat, dar cred că este”, a mai povestit Doina Belu, pentru sursa anterior menționată. 

Cornel Galeș și Ileana Ciuculete au fost căsătoriți 25 de ani

După moartea fulgerătoare a Ilenei Ciuculete, care s-a stins din viață la 64 de ani, Cornel Galeș a rămas văduv, după o căsnicie de 25 de ani. Cântăreața a murit pe 14 martie 2017, artista de folclor suferind de hepatita C, ciroză galopantă şi cancer osos. Chiar dacă după moartea artistei acesta și-a refăcut viața alături de Viviana, Galeș spunea adesea că o visează pe Ileana, pe care acesta o alinta „Zânica”.

„De când a plecat Ileana, lucrurile s-au schimbat, am încă golul acela în suflet. Însă mi se întâmplă nişte lucruri, de la o vreme, primesc nişte mesaje care mă frământă. O visez frecvent, iar ultima dată am visat-o alături de mine.

Ne aflam într-o încăpere, iar Ileana era aşa cum o ştim cu toţii: veselă, râdea, ceea ce mă face să cred că îi este bine acolo unde se află şi, poate, împăcată. Este mai rău când mă trezesc, pentru că mă apasă o tristeţe. Îmi dau seama că sunt singur şi că a fost lângă mine doar în vis. Se întâmplă să mai merg în diverse locuri, în care mergeam amândoi atunci când avea spectacole, şi am impresia că se află lângă mine, parcă o aud”, spunea, pentru Click!, Cornel Galeş, în urmă cu ceva vreme. După moartea Ilenei Ciuculete, Cornel Galeş şi băieţii artistei au început o luptă aprigă pentru averea acesteia.

Citește și:

Galeş e târât din nou la Judecătorie de copiii Ilenei Ciuculete

Exclusiv! De ce și-a ascuns vârsta Ileana Ciuculete. Are legătură cu soțul ei

1 brigitte pastrama jpg jpeg
bote bal contesa JPG
carmen iohannis presidency.ro
andrei balan webp
Katie Washbourne jpg
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
image png
roland stanescu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
1 brigitte pastrama jpg jpeg
FotoJet jpg
lidia buble png
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
vedete sexy jpg
ghislaine maxwell printul andrew jpg