Sonia Trifan, pe masa de operaţie înainte de nuntă! Ce a păţit

Ultima actualizare:

    Sonia Trifan e mândră de noul ei nasFOTO: Arhiva personală
Sonia Trifan e mândră de noul ei nasFOTO: Arhiva personală

Creatoarea de modă a recunoscut că a apelat la operaţiile estetice pentru a avea nasul perfect înainte de nuntă. Sonia Trifan (37 de ani) este extrem de încântată că nu i-a rămas niciun semn şi că arată mai bine acum.

''Am avut foarte mari probleme cu respiraţia. Nu am vrut să am un nas ca Michael Jackson, să se vadă că am avut o operaţie. Am vrut unul decent. Aveam un început de cearcăne destul de puternice. De când cu operaţia, nu mai am. La mine nu a fost nevoie de altă schimbare decât rinoplastia'', a dezvăluit Sonia Trifan în cadrul emisiunii ''Teo Show'', de la Kanal D.

În vara anului următor, designerul şi iubitul ei Lucian vor să se căsătorească, iar blonda se ocupă de toate detaliile pentru ca totul să fie perfect: ''În cei doi ani de relaţie am primit 2 inele, dar nu mi-au plăcut pentru că nu erau perfecte. Am vrut să fie cum am visat de mică şi din acest motiv luna aceasta iubitu meu m-a rugat să mă uit şi să îmi caut un inel pe care l-aş purta. După 3 zile de căutări, l-am găsit. Trebuie să mai aştept câteva zile până ajunge din America şi sunt nerăbdătoare. Nunta va avea loc la vară şi vreau ca totul să fie pus la punct până atunci pentru ca evenimentul să fie perfect'', a povestit blonda pentru emisiunea Click!, de la Prima Tv.

image
image
image
image
image
image
Tora Vasilescu
image png
image png
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
banner Ozana Barabancea png
image png
banner catalin bordea png