Sore, din nou pe băncile şcolii!

4 februarie 2015
image
Sore urmează cursuri de design vestimentar şi e o elevă silitoare

Sore (25 de ani) urmează un curs de design vestimentar şi este cât se poate de silitoare! Motivul? Vrea să se perfecţioneze şi să creeze haine unicat pentru propria ei colecţie.

Solista merge la cursuri şi vrea să aibă doar note mari! Este deja ştiut faptul că Sore cochetează şi cu designul vestimentar şi are chiar propriul business în acest sens. În plus, Sore va participa la “Valentine’s Day Fair”, eveniment organizat la Sala Dalles, în perioada 6 – 14 februarie, cu ţinute unicat din colecţia ei: “Ţinutele pe care le voi expune sunt unicat, numai bune pentru seri romantice în doi, potrivite pentru cei care caută cadouri de Ziua Îndrăgostiţilor. Materialele care predomină sunt neoprenul, jerseul şi pielea, iar ţinutele variază de la haine casual, la elegante”, mărturiseşte artista.

image
Sore este încântată că fetele poartă deja creaţiile ei

Colecţia concepută de Sore e un proiect de suflet al cântăreţei, în care investeşte multă pasiune şi studiu pentru a-l dezvolta frumos, în liniile ei preferate: “Colecţia este o extensie a personalităţii mele, am folosit linii minimaliste, non culori şi doar câteva piese colorate. Urmez cursuri de design, tocmai pentru că vreau ca produsele să fie de calitate şi, la fel ca în muzică, întotdeauna am vrut să mă perfecţionez”, completează Sore.

image
Sore este încântată că fetele poartă deja creaţiile eiFoto: Arhivă personală
cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
bobonete jpg
BeFunky collage (18) jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
daniel isabela onoriu jpg
vangelis1 jpeg
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
cub ioana ginghină animat gif
1 princess charlene of monaco gettyimages 1188623882 jpg jpeg
3dragusanu bassam png