Soţia lui Adrian Pintea: «Casa a rămas a mea»

simeon stalpnicul png

S-a făcut dreptate pentru Lavinia Pintea. După doi ani de procese cu sora şi tatăl marelui actor, instanţa a stabilit ca Lavinia să primească un sfert din averea acestuia. "Fata care aduce ploaia" ne-a mărturisit că mai are o mare mulţumire: "I-am îndeplinit un vis lui Adri: am devenit medic de urgenţă".

Instanţa a decis. Soţia lui Adrian Pintea va primi o treime din averea acestuia.

"La începutul anului, sora şi tatăl lui Adri atacaseră decizia instanţei, potrivit căreia ni se stabiliseră cotele legale. Mai precis, eu primisem jumătatea mea de drept, de care nu se poate atinge nimeni, şi un sfert din jumătatea care i se cuvenea soţului meu. Acest fapt a fost contestat de ei. Acum, instanţa a hotărât că am acest drept", ne-a explicat Lavinia.

"Apartamentul din Bucureşti mi-a rămas mie, pentru că am dovedit cu acte că acesta fusese cumpărat de tatăl meu pentru mine", a adăugat Lavinia.

Soţia lui Pintea ne-a declarat că, deşi acum locuieşte la Craiova, împreună cu părinţii săi, dar şi cu Haiduc, ciobănescul german pe care Pintea l-a iubit enorm, nici nu se gândeşte să vândă apartamentul din Capitală: "E casa în care am locuit cu soţul meu. Am multe amintiri frumoase de acolo. Nu vreau să vând apartamentul".

Mulţumirea cea mai mare a Laviniei în acest moment e, însă, faptul că a devenit medic de urgenţă.

"Rând pe rând, îi îndeplinesc visele lui Adrian. El spunea că eroii zilelor noastre sunt medicii de urgenţă. Aşa că m-am ambiţionat şi am devenit medic de urgenţă. De la 1 ianuarie, voi începe să lucrez, ca medic rezident, la Spitalul de Urgenţă din Craiova", ne-a spus Lavinia.

«Pe 25 decembrie, am fi împlinit nouă ani de căsnicie»

Lavinia va petrece Sărbătorile la Craiova, alături de părinţi şi de cei dragi. Totuşi, în prima zi de Crăciun, se va afla la mormântul iubitului ei soţ.

"Pe 25 decembrie, am fi împlinit nouă ani de la cununia civilă, aşa că vreau să fiu acolo, lângă el. I-am dus deja la mormânt brăduţul împodobit", ne-a spus Lavinia, cu multă tristeţe în glas.

Mai citeşte:Lavinia a câştigat o treime din averea lui Adrian Pintea

simeon stalpnicul png
shutterstock 1833215881 jpg
anisia gafton jpg
autostrada jpg
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
pantofi jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
Niculae Badalau - foto Bogdan Vladu
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
image
image
image
image
Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
anisia gafton jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
Oana Ionita profa de balet  jpg
FotoJet jpg
Mihaela Borcea 9 jpg