Soţia lui Mărculescu, în sânii goi la tv! FOTO

Ultima actualizare:

    Ella şi-a arătat sânii, în direct, la tv Foto: Captură Kanal D
Ella şi-a arătat sânii, în direct, la tv Foto: Captură Kanal D

A vrut sâni mai mari, dar s-a ales cu dureri cumplite. Ella, soţia lui Costin Mărculescu, are probleme cu silicoanele.

După ce a recurs la operaţia de mărire a sânilor, bruneta a observat că unul dintre implanturi i s-a deplasat, iar acum are dureri cumplite. Ella a mărturisit, pentru emisiunea ''Wowbiz'', că a avut tumori la ambii sâni şi a fost la un pas de cancer din cauza medicului estetician Marek Vâlcu, pe care îl acuză că i-a efectuat greşit intervenţia la sâni.

Aceasta mai susţine că durerile au fost din ce în ce mai mari, exact la scurt timp de la operaţie, deşi a respectat indicaţiile doctorului.

''Eram foarte sensibilă la sfârc. Mă ustură foarte tare. I-am spus domnului doctor, dar mi-a zis că totul va fi ok, că e la început. Aici, pur şi simplu atârnă pielea şi tot timpul, medicul mi-a zis să îmi fac masaj. Dacă ridic, aşa ar fi trebuit să stea. Eu cred că asta a fost un experiment pe mine. Cred că a fost mâna lui Mărculescu să îmi facă de petrecanie. Aici mă ustură îngrozitor, partea asta, şi am dureri. Când mă uit în oglindă, văd sâni oribili. Nu îmi place. La început eram foarte mândră, arătau super ok'', a spus Ella, disperată că sânii ei sunt total disproporţionaţi, la Kanal D.


    Foto: Captură Kanal D
Foto: Captură Kanal D

Din cauza faptului că Ella i-a adus acuzaţii grave lui Marek Vâlcu, avocata acestuia a vorbit la Kanal D, într-o intervenţie telefonică: "A achitat sau nu operaţia? Trebuia să vă achitaţi operaţia, apoi să respectaţi indicaţiile domnului doctor Vâlcu. Au trecut trei luni de la operaţie, dacă aţi avut probleme, de ce nu aţi mers să le rezolvaţi? La cât timp v-aţi dat jos pansamentul? Aţi respectat indicaţiile domnului doctor? Nu aţi mers la control, aţi procedat cum aţi crezut dvs, asta mi s-a spus de la clinica doctorului Marek. Minţiţi când spuneţi că aţi mers la control", a declarat avocata Katia Cicala pentru emisiunea ''Wowbiz''.

"Să achite Mărculescu. Plăteam, daca eram mulţumită de sânii mei. Eu am suferit după această operaţie. Eu am vrut să mă înfrumuseţez, nu să mă urâţesc. Domnul doctor mi-a spus că nu mai vrea să discute cu mine. Eu am respectat indicaţiile. Nu era o sumă pe care să nu mi-o permit. Trebuia să plătesc vreo 900 de euro. Sunt nemulţumită de acum arată sânii mei", a răspuns bruneta.

Bruneta are, însă, motive de bucurie acum. Medicul Kasem a operat-o din nou la sâni, iar Ella a afirmat că nu are niciun fel de dureri şi se simte foarte bine.

Bruneta a suferit o nouă intervenţie la sâni
Bruneta a suferit o nouă intervenţie la sâni

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
cub oana și viorel lis png
banner gabriela cristea png
cub anamaria prodan png
florin calinescu png
image png
banner laurette png
banner julia chelaru png
banner complotul bonelor png
image
actualitate.net
image
actualitate.net