«Soţul lui Gabi Cristea m-a ameninţat cu bătaia»


    Gabriela şi Marcel  s-au căsătorit  în urmă cu doi ani.  El este un bărbat  foarte posesiv
Gabriela şi Marcel s-au căsătorit în urmă cu doi ani. El este un bărbat foarte posesiv

Didina, mama Gabrielei Cristea, zace pe patul de spital de mai bine de trei săptămâni. Fratele vedetei de la Kanal D susţine că aceasta nu şi-a vizitat deloc mama, ba mai mult, Emil spune că a fost ameninţat cu bătaia de soţul ei, Marcel Toader.

Familia Gabrielei Cristea traversează o perioadă delicată, mama vedetei fiind la un pas de moarte.

Internată la Spitalul Universitar din Capitală, de la sfârşitul lunii trecute, Didina Cristea a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, după ce a fost diagnosticată cu pancreatită: „Mama este internată la terapie intensivă şi sora mea nu a vrut să o vadă timp de trei săptămâni, de când este în spital. Azi am fost la mama şi am văzut că este din ce în ce mai grav şi am hotărât să mă duc să vorbesc cu Gabriela", a povestit Emil, fratele vedetei.

Reacţia prezentatoarei de la Kanal D a fost cel puţin ciudată, căci Gabriela nici nu a vrut să schimbe câteva vorbe cu fratele ei.

Mai mult chiar, aceasta a plecat nepăsătoare în Turcia, şi colac peste pupăză, soţul ei, Marcel Toader l-a ameninţat dur pe Emil: „Când am ajuns la ea, cobora din maşină şi i-am spus că mama moare. Am ţipat la Gabi, şi ea mi-a zis că are avion, că pleacă în Turcia. Am fugit de acolo şi m-a sunat bărbatu-său şi mi-a zis că mă caută şi mă bagă în spital, că-mi arată el cine e el. Şi m-a înjurat ca la uşa cortului", a mai spus Emil.

Contactaţi telefonic, ambii soţi au preferat tăcerea: „Nu am nimic de comentat pe marginea acestui subiect", a declarat Gabi, pentru Click!

Citeşte şi:

Şi ele au fost bătute de iubiţi!

Gabriela Cristea: «Acum este momentul să devin mămică!»

Iată cum a slăbit Gabi Cristea 20 kilograme!

Gabriela Cristea, din nou în Playboy?

Pe Ferenţ a caftit-o!

Anamaria Ferenţ a trăit o poveste de dragoste tumultuoasă, alături de actualul soţ al Gabrielei Cristea.

După numai câteva luni de când formau un cuplu, în anul 2006, cei doi au hotărât să se căsătorească civil, fiind siguri că şi-au găsit jumătatea. Dar cum un miracol durează trei zile, căsnicia lor s-a destrămat după numai trei săptămâni.

simeon stalpnicul png

Aflaţi la Paris, la cumpărături pentru cununia religioasă, cântăreaţa a fost anunţată că bunicul său a încetat din viaţă. La auzul acestei veşti, Anamaria a vrut să se întoarcă cât mai repede în ţară.

Se pare însă că Marcel nu a înţeles momentul dificil prin care trecea soţia sa, ba mai mult, a devenit violent. „Mi-a fost foarte greu, dar în cele din urmă am reuşit să trec peste această experienţă îngrozitoare", a spus ea.

andreea mantea
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
Schengen FOTO Shutterstock
dorin cioaba 2 jpg
inna sexy jpg
horoscop jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
cub Daniel Onoriu png
image
image
image
image
image
image
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic  jpg
cub mașina moș craciun png
loredana groza si sotul 7 webp
Kirstie Alley și John Travolta, sursă foto: Contul oficial de Instagram al actriței