«Stările Addei» au împânzit internetul! Vezi aici toate episoadele publicate

image
«Stările Addei» este un proiect în care artista pune foarte mult sufletfoto: Arhiva Personală

Lucrează din greu pentru succesul pe care îl are și, pe lângă efort, Adda (23 de ani) pune și foarte mult suflet în ceea ce face. Iar acest lucru poate fi văzut și în „Stările Addei”, un proiect muzical format din mai multe episoade, în care artista își spune povestea. Ascultă aici toate episoadele publicate până acum.

Adda s-a făcut remarcată în lumea muzicală românească în urmă cu doi ani, în anul 2013, când a lansat melodia „Îți arăt că pot”. Deși avea numai 21 de ani pe atunci, artista și-a făcut curaj și a scos versurile scrise de ea la lumină, pentru ca toată lumea să le poată asculta. De atunci, Adda ne-a arătat că „poate” de nenumărate ori, iar cel mai recent proiect al ei, „Stările Addei”, este dovada. Iată cum sună fiecare „stare” a artistei.

«Stările Addei»: Prima stare

Primul episod din proiectul „Stările Addei” se numește Baladda, și face referire chiar la numele artistei.  Prima stare dintr-o serie de șapte este una introductivă. „Adda Baladda, eu sunt, Adda Baladda, și-ți cânt”, spune artista chiar din primele versuri. Aici vorbește despre melodiile triste pe care le scrie de obicei, despre povești de dragoste eșuate, comparate cu poveștile de dragoste din basme.

«Stările Addei»: A doua stare

Cel de-al doilea episode se numește „Suflete Pereche” și pare că vorbește despre suferințele în dragoste ale artistei: „Așa mult timp a trecut, zici că ne-am iubit într-o altă viață”, spune Adda, cu regret față de timpurile trecute. Iar ceea ce dă de gol despărțirea dintre doi îndrăgostiți este un alt vers, „Crede-mă, că nici acum nu știu ce s-a întâmplat cu noi”. Deși vedeta se pregătește de nuntă, aceasta vorbește despre relațiile trecut.

«Stările Addei»: A treia Stare

Al treilea episod din „Stările Addei” este unul dintre cele mai populare dintre toate, ascultat de peste 500.000 de fani. Acesta se intitulează „Dragă inimă” și continuă să spună povestea unei suferințe profunde, provocată de o despărțire. „De ce mai bați pentru el în continuare?”, o întreabă Adda pe inima ei, care nu vrea să se desprindă de amintirea timpurilor trecute.

«Stările Addei»: A patra stare

Al patrulea episod, „Iertarea”, este cel care vorbește despre acceptare. Acesta este momentul în care Adda se hotărăște să treacă mai departe, iar primul pas este chiar iertarea celui care i-a greșit atât de mult: „Azi vreau să te iert pentru vorbe sau fapte”, cântă artista.

«Stările Addei»: A cincea stare

Al cincilea episode din „Stările Addei”, „Ziua în care am plecat”, reprezintă momentul în care artista a pus piciorul în prag, momentul în care a decis să scape de lucrurile care o trag înapoi: „Piesa asta am scris-o într-o zi foarte importantă pentru mine, când am luat o decizie importantă și înseamnă mult. Am plecat dintr-o situație care nu-mi făcea bine, și nu e vorba de dragoste. Atunci când ești într-o situație în care ai încercat tot, ai făcut tot posibilul, este bine să pleci ca să lași loc la ceva bun să vină în viața ta”,  ne-a mărturisit ea.

«Stările Addei»: A șasea stare

«Stările Addei»: A șaptea stare

«Stările Addei»: Artista a vorbit despre proiect în emisiunea Click!

Adda a venit în platoul emisiunii Click!, unde a vorbit despre „Stările Addei”, un proiect deosebit format din mai multe episoade muzicale. Creațiile spun chiar povestea artistei, dezvăluind amănunte care împreună formează o Adda naturală, așa cum este ea ca persoană: „Înseamnă Adda cum este ea cu adevărat. Adică m-am deschis atât de tare în fața oamenilor și m-am arătat eu, așa cum sunt. Piesa care va avea cele mai multe vizualizări se va transforma la un moment dat într-un single”, a mărturisit vedeta. Mai sunt numai două episoade din „Stările Addei”, care urmează să fie publicate în viitoarele patru săptămâni. Apoi, Addei îi mai rămâne doar să se decidă pe care dintre episoade se va axa pentru a scoate un nou single.

vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
cub ion țiriac png
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
image png
Alexandru Arsinel batran
cub ion țiriac png