Ştefan Bănică, despre viața de familie: «Lavinia este o mamă implicată şi o bună prietenă pentru ceilalţi copii ai mei»

Ultima actualizare:

    Ștefan Bănică Jr are numai vorbe frumoase la adresa Laviniei Pârva
Ștefan Bănică Jr are numai vorbe frumoase la adresa Laviniei Pârva

Ştefan Bănică Junior a vorbit într-un interviu recent despre relaţia copiilor săi cu Lavinia Pârva, actuala sa parteneră de viaţă. Artistul a povestit şi despre mezinul familiei, Alexandru, care are un an.

Ştefan Bănică Jr. a vorbit într-un interviu recent despre Ştefan şi Violeta, copiii pe care-i are din relaţii anterioare, şi despre mezinul Alexandru, copilul dăruit de Lavinia Pârva, actuala sa parteneră de viață.  

„Venirea pe lume a lui Alexandru, când aveam 51 de ani, o percep ca un cadou, pe care mi l-a făcut Dumnezeu. Şi atunci, probabil, sunt mai relaxat. Aşa că nu ştiu dacă e vorba de experienţă sau de înţelegere a lucrurilor. Ştefan şi Violeta au ştiut să se adapteze şi să-l facă pe Alexandru să se simtă iubit, iar Lavinia, pentru ei doi, este cea mai bună prietenă. Este un „pitic' cu personalitate, iar Lavinia este extrem de implicată, ca mamă, în creşterea lui”, a declarat Ştefan Bănică Jr. pentru revista Viva.

Ştefan Bănică este tatăl a trei copii, doi băieţi şi o fată, pe care i-a făcut  cu trei femei diferite! Radu Ştefan, care este fiul actorului şi al Cameliei Constantinescu, va împlini anul viitor, în februarie, 18 ani şi îi calcă pe urme în ceea ce privește talentul artistic. 

Ana Violeta Bănică este fiica lui Ştefan şi a Andreei Marin (44 de ani), născută în urmă cu aproape 12 ani, venită pe lume pe 15 decembrie. Actuala soție, Lavinia (34 de ani) i l-a dăruit pe Alexandru, născut în mai 2019.     

image
image
image
image
image
image
AdelaPopescu ElenaCarstea jpg
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif
cub carmen tănase png