Ştefan Lungu, vacanţă de pomină cu fiica lui. Anca Lungu, la Nisa cu bebeluşul

Ultima actualizare:

    Ştefan Lungu a ieşit la film cu fiica lui, Nataliafoto: Gheorghe Chelu
Ştefan Lungu a ieşit la film cu fiica lui, Nataliafoto: Gheorghe Chelu

Ştefan Lungu, fostul prezentator de la TVR 2, este un tată responsabil, care zilele acestea se ocupă exclusiv de fetiţa pe care o are cu Anca Lungu. După divorţul amiabil din vara lui 2017, cei doi au decis ca micuţa Natalia să locuiască alături de mamă, la Nisa, acolo unde fosta ştirisă de la Antena 1 şi-a refăcut viaţa. Copila se află acum în vacanţă, în România, la tatăl ei.

Pe Ştefan Lungu (41 de ani) şi pe fiica lui, Natalia (4 ani), i-am întâlnit miercuri, 1 august, la avanpremiera peliculei “Christopher Robin și Winnie de Plus”, la Afi Cotroceni. Cei doi petrec timp de calitate împreună şi se bucură de fiecare clipă a vacanţei de vară.

“Suntem în țară, aceasta e luna pe care o vom petrece împreună. Este prima oară când vom experimenta asta aici. Ea are 4 ani deja și încă nu a învățat foarte bine limba franceză. De la anul însă, vom avea o lună în care vom pleca în Europa, în caravană. Stă daja fără mama ei, nu plânge. Noi am crescut împreună din prima zi, ne cunoaște foarte bine. Acolo merge la grădiniță franceză, că să învețe limba, îi place să încerce tot felul de activități. Acum a venit de la bunici, unde a stat două zile. Plecăm în Deltă, la Festivalul Anonimul (6-12 august), apoi mergem undeva în munți, cu cortul. A fost într-o permanentă activitate și suntem abia la jumătatea vacanței. Și mai avem jumătate, după care planificăm vacanța de iarnă. Natalia are o mulțime de pasiuni, îi place să picteze, să deseneze, să se joce cu personaje. Este foarte sociabilă, iar dacă o lași într-un loc își face foarte mulți prieteni, nu are probleme. Acum am venit la film, sper să-i placă şi să stea cuminte în sală”, ne-a povestit, în exclusivitate, Ștefan Lungu. 


    Anca Lungu şi noul ei iubitFoto: arhivă personală
Anca Lungu şi noul ei iubitFoto: arhivă personală

Anca Lungu şi Ştefan Lungu s-au separat vara trecută, după 3 ani de mariaj. În aprilie 2018, ştirista de la Observator a renunţat la serviciu şi s-a mutat la Nisa, cu noul ei partener, un potent om de afaceri gre, pe nume Harry Arampatzis. Pe 14 iulie anul acesta, bruneta a devenit mămica unui băieţel, pe care îl va boteza Georgios Alexander.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net