Sunt greu de recunoscut

simeon stalpnicul png
Marius Moga, cu barbă, în videoclipul ”Mă doare la bass”

Marius Moga (36 de ani), juratul de la „Vocea României Junior”, a trecut prin mari transformări, în cel mai recent videoclip al său, „Mă doare la bass”. Dar, cel mai chinuit, pentru un rol, a fost, de departe, Marius Manole, care l-a întruchipat pe Moş Fouras (Père Fouras), la concursul “Fort Boyard” ( Pro TV). Click! vă prezintă fotografii cu artiştii noştri, din timpul filmărilor.

Ce nu fac vedetele, de dragul artei! Deşi, de obicei, actriţele sunt cele care acceptă roluri în care trebuie să treacă prin mari modificări de look, iată că, mai nou, şi actorii au intrat în horă. Marius Moga şi-a amuzat fanii, deunăzi, cu videoclipul lui, ”Mă doare la bass”, unde apare cu peste 40 de ani mai bătrân, cu barbă, gătind în bucătărie, alături de „părinţii” săi, interpretaţi de Maia Morgenstern şi de Răzvan Vasilescu, iar în altă secvenţă îl vedeţi cu mustaţă.

simeon stalpnicul png

Şi Radu Iacoban (35 de ani) este de nerecunoscut în „Charleston”, recenta peliculă de pe marile ecrane. „Până la 23 de ani, am fost ceea ce se numeşte o persoană plinuţă echipată cu toate frustrările aferente. Aşa că, în momentul în care Andrei Creţulescu, regizorul filmului, m-a întrebat - observând un corp care cântărea la momentul interogaţiei circa 77 de kilograme- dacă vreau să slăbesc, evident că am acceptat! 

simeon stalpnicul png

Transformarea fizică s-a produs alergând pe bandă intens, barba a fost tăiată, lăsând loc mustăţii care mi se părea cel mai straniu obiect din lumea asta, iar vestimentaţia a fost stabilită de Andrei împreună cu Mălina Ionescu”, a declarat actorul pentru Click! 

Au avut roluri de bătrâni şi de femei

Florin Călinescu (62 de ani), juratul de la “Românii au talent”, a povestit despre chinurile pentru  serialul “Tanti Florica”, realizat în 2012, unde a interpretat rolul unei casnice cu mai mulţi copii: ”Mi-a fost cu adevărat greu să intru în sutienele ei, în ciorapii ei, să-mi pun cerceii ei, să mă machiez şi să îmbrac rochiile ei. Cele născute aşa, probabil au asimilat toate lucrurile astea de-a lungul devenirii lor şi nu li se mai pare o povară. Dar abia acum înţeleg de ce noi, bărbaţii, trebuie să aşteptăm atât de mult o femeie să fie gata. Şi după ce e îmbrăcată, se schimbă, şi după ce e încălţată, se descalţă şi după ce e machiată îşi reface machiajul”, a declarat actorul.

simeon stalpnicul png

Şi Marius Manole (39 de ani) a suportat cu stoicism ore întregi de machiaj, pentru emisiunea “Fort Boyard”, de la Pro TV, unde l-a interpretat pe Moş Fouras (Père Fouras), dar şi Mihai Bendeac ( 35 de ani) a făcut mari sacrificii pentru ”În puii mei”, unde l-aţi văzut fardat şi îmbrăcat în rochii.

cub florin zamfirescu png
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
cub anca androne png
Rica Raducanu, Facebook jpg
cub bromania png
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
Robbie Williams Spice Girls
corina sirghi taraful jean americanu foto dana cotovanu jpeg
gazprom conducta
image
image
image
image
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg