Surse INML. Costin Mărculescu a făcut infarct. Ar fi fost găsit îmbrăcat, în cadă


    Surse INML susțin că actorul Costin Mărculescu a murit de infarctFoto: Arhivă personală
Surse INML susțin că actorul Costin Mărculescu a murit de infarctFoto: Arhivă personală

După moartea suspectă a actorului Costin Mărculescu, primele investigații INML arată că acesta a murit, cel mai probabil, de infarct.

Costin Mărculescu, care ar fi împlinit 51 de ani, a fost găsit decedat în propria locuință, după o intervenție a Poliției, în urma unor sesizări din partea vecinilor acestuia, care au anunțat că actorul nu a mai răspuns la uşă sau la telefon. Din nefericire, ajunși la fața locului, polițiștii l-au găsit pe acesta mort, într-o stare avansată de putrefacție.

Cuzele decesului nu au fost cunoscute inițial, fiind așteptat verdictul specialiștilor, însă surse din INML, citate de Libertatea, susțin că actorul a murit în urma unui infarct miocardic acut.

„Stopul cardiorespirator a survenit pe fondul unei miocardoscleroze (n.r. – o boala a cordului manifestată prin infiltrații de grăsime în mușchii septului) şi a avut drept cauză directă infarctul miocardic. Omul a murit de infarct”, au dezvăluit surse medicale.

Examenele de laborator vor indica însă și dacă actorul a consumat droguri, alcool sau medicamente care să-i fi putut provoca infarctul, după ce în garsoniera lui Mărculescu au fost găsite medicamente de un singur tip folosite la tratarea maladiilor cardiace.

Costin Mărculescu a fost găsit îmbrăcat, în cadă

„Bărbatul a fost descoperit în cada băii garsonierei”, au spus surse judiciare. Aceleași surse au mai declarat pentru sursa anterior menționată că actorul Costin Mărculescu era îmbrăcat în cadă, cu haine de stradă. Prin urmare, una dintre ipoteze este aceea că actorului i s-a făcut rău în timp ce era baie și a alunecat în cadă.

După prima examinare exterioară a cadavrului, specialiștii au ajuns la concluzia că moartea actorului „s-a produs acum două-patru zile”. Concluzia a fost trasă de legişti ţinând cont de “starea de putrefacţie în care intrase cadavrul”.

„Primele indicii privind moartea bărbatului duc la concluzia că Mărculescu ar fi fost răpus de un infarct însă doar autopsia, care este în derulare, va stabili cauza morţii”, mai spun sursele INML. Costin Mărculescu a murit cu câteva zile înainte de a împlini 51 de ani.

cub camelia șucu (1) png
cub ioana nastase png
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
cub emma corrin png
Kirstie Alley jpg
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
profimedia 0742415693 jpg
FotoJet jpg
Kanye West
Kirstie Alley jpg