SURVIVOR 2021. Drama lui Albert Oprea de la "Războinici": "Într-o lună au murit două persoane foarte dragi"

Ultima actualizare:

    Albert Oprea a strâns multe puncte pentru echipa Războinicilorfoto: Kanal  D
Albert Oprea a strâns multe puncte pentru echipa Războinicilorfoto: Kanal D

Albert Oprea (23 de ani), cel mai tânăr, dar și cel mai rapid dintre Războinicii de la "Survivor - România", reality-show filmat în Republica Dominicană, ne-a făcut câteva mărturisiri înainte de a pleca în junglă. Emisiunea este difuzată de Kanal D de joi până duminică, de la ora 20.00.

“Vreau să ajung președinte, să schimb ceva în țara asta. Acesta e cel mai mare vis, unul care mă sperie. Aș schimba foarte multe în educație, sănătate. Îmi dau seama că ceva nu merge și aș dori ca țara asta să fie pe un alt loc, se poate mai bine, suntem o nație de oameni muncitori, putem mai mult. Cred în mine, cred că prin muncă, cinste se poate face ceva, sunt o persoană foarte ambițioasă, găsesc soluții pentru a ajunge unde doresc”, ne-a spus Albert Oprea (23 de ani).

Albert Oprea de la "Survivor", afectat de pierderea celor doi unchi

El ne-a povestit și despre dramele care nu l-au ocolit. "Am avut două momente foarte grele. În ianuarie 2014 a murit fratele mai mic al mamei cu care mă înțelegeam foarte bine, aveam o relație foarte strânsă, eram apropiați și la o lună a murit și fratele tatălui meu, cu care mă înțelegeam la fel de bine. A fost un moment foarte greu pentru mine atunci, într-o lună au murit două persoane foarte dragi. Aveam 17 ani și m-a afectat foarte tare moartea celor doi. Mai am un frate de tată. Am copilărit în București, lângă parcul Carol. Acolo am făcut sport de mic, mi-a plăcut mișcarea. Un unchi mi-a arătat o casetă cu Bruce Lee, a fost că un trigger pentru mine și la 6 ani m-am apucat de arte marțiale", ne-a povestit Războinicul.


    Albert Oprea este antreprenorfoto: arhivă personală
Albert Oprea este antreprenorfoto: arhivă personală

Albert Oprea este unul dintre concurenţii care se află pe lista cu cele 12 nume ale Războinicilor care participă la Survivor România, sezonul 2. Războinicul Albert Oprea are 23 de ani și este antreprenor. Născut în București, este pasionat de mic de actorie și sport. Lumea business-ului îl fascinează, astfel că nu întâmplător a urmat studii universitare în administrării afacerilor. "De mic am fost atras de lucrurile mărețe, greu de atins, de cele mai mari provocări. <Survivor România> mi se pare cea mai mare provocare din viața mea și nu m-am înscris doar cu gândul să apar la televizor, ci m-am înscris cu gândul de a câștigă competiția", a spus acesta.

Cine sunt Faimoșii și Războinicii care au rămas în competiție

În jungla din Republica Dominicană au rămas să lupte în continuare Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Roxana Nemeș, Culiță Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda, Giorgiana Lupu și Simona Hapciuc. Lor li se opun în competiție războinicii Roxana Ghiță, Maria Hîngu, Melina Dumitru, Andreea Moșneagu, Alin Sălăjean, Albert Oprea, Sorin Pușcașu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara. Iar fosta gimnastă Ana Porgras se va alătura joi seară (4 februarie) echipei Faimoșilor.

Citește și:

EXCLUSIV Câți bani iau pe săptămână vedetele de la «Survivor». Topul celor mai bine plătiți "Faimoși'

Cine este Roxana Ghiță de la Survivor România 2021. A devenit rapid Războinica preferată a celor de acasă

Survivor România 2021. Lista "Faimoșilor" e completă. Care sunt ultimele 3 vedete anunțate

INTERVIU Secretele lui Daniel Pavel, prezentator Survivor, fost ofițer de marină. De ce trăiește în Austria și cui duce dorul de acasă

Survivor 2021. Simona Hapciuc, dezvăluiri dureroase despre tatăl copilului: "Mi-a dat de ales: fie avortez, fie pleacă"

Survivor 2021. Amna, din culisele perfide ale muzicii: "La 26 de ani toată lumea din industrie îmi zicea că sunt bătrână"

image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
Bradley Cooper (3) jpg
dan negru facebook jpg
Sean Connery, alături de Pamela Salem (stânga) și Barbara Carrera (dreapta), din distribuția filmului ”Never Say Never Again” (1983) jpeg
mihai bobonete copii jpg
halle bailey mica sirena jpg
florin dumitrescu instagram jpg
cub silvia chifiriuc png
image
actualitate.net
image
actualitate.net