Survivor 2021. Zanni a recunoscut că i-a furat mâncarea Elenei Marin: “Îmi e greu să spun asta”

8 mai 2021
image
Zanni a recunoscut că i-a furat mâncarea Elenei MarinFito: Kanal D/ colaj Click!

În urmă cu câteva luni, mai aproape de debutul competiției Survivor România 2021, între Faimoșii Zanni și Elena Marin a pornit un conflict care a ars mocnit până acum. Dansatoarea l-a acuzat pe cântăreț că i-a furat proviziile de mâncare, însă el a negat. Până în ediția din 7 mai, când a recunoscut că el a fost de vină prima dată când i-a dispărut mâncarea Elenei.

Zannidache și-a uimit colegii de echipă cu mărturisirea făcută ad-hoc. Acesta a recunoscut că i-a furat mâncarea Elenei Marin.

În consiliul de nominalizare al Faimoșilor, Zanni i-a mărturisit Elenei Marin că i-a furat porția de mâncare și, atunci când dansatoarea l-a confruntat, a mințit-o că nu a fost el. Deși au trecut trei luni de la întâmplare, solistul a vrut să-și ia o piatră de pe suflet.

Zanni: "Mi-a fost rușine să recunosc"

„Înainte să arăt cu degetul către altă persoană, trebuie să-mi iau așchia de pe suflet. Îmi e greu să spun treaba asta, dar o voi spune. În urmă cu trei luni de zile, am găsit în lada din camp o porție de mâncare. M-am uitat stânga-dreapta, nu era nimeni acolo și am zis să mă abțin, dar îmi ghiorțăia mațul. Era într-un loc în care umblă toată lumea și, după mine, era vina celui care a pus-o acolo. 

După 9 ore, Elena a observat că îi lipsește mâncarea și, fără să știe că eu am fost acela, a dat direct vina pe mine și m-am simțit jignit. Deci chiar dacă nu o luam eu, tot pe mine ar fi dat vina. Și n-am zis nimic prima oară. După câteva zile am făcut pace, am mințit-o că nu eu am luat.

I s-a mai furat o dată porția și aici n-am fost eu, a căzut vina pe mine și a doua oară. Am simțit să mărturisesc treaba asta, mi-a fost rușine să recunosc pentru că am fost într-un conflict cu Elena. Dacă e ea de acord, o să-i dau toată săptămâna asta porția mea de mâncare. As  vrea să-i întreb pe cei din jurul mei dacă știu ce înseamnă să fii asumat”, a spus Zanni în fața lui Daniel Pavel și a tuturor concurenților.

Reacția Elenei Marin

kate profimedia 0692807495 jpg
2vancea botez jpg
loredana chivu jpg
Gabi Bădălău jpeg
1alexandra stan mihai morar png
bianca dragusanu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
14dragos popa jpg
irina baiant 2 credit foto miluta  jpeg
Gabi Bădălău jpeg
cub jojo admin gif
anca turcasiu png
5maruta familie png