Survivor România 2021. Jador a plecat în Dominicană ca să o uite pe fosta iubită: „O iubesc mai mult decât mă iubesc pe mine”

image
Jador a plecat la Survivor pentru a o uita pe fosta iubită

Jador este unul dintre cei 12 concurenți din echipa Faimoșilor a sezonului doi Survivor România. Tânărul în vârstă de 25 de ani a devenit foarte cunoscut în lumea muzicală în ultimii ani și a avut colaborări pe bandă rulantă.

Anul 2021 a venit cu cea mai mare provocare din viața lui Jador: Survivor România. În cel de-al doilea episod al noului sezon, acesta a dezvăluit motivul principal pentru care a acceptat să plece în Republica Dominicană.

Artistul a dezvăluit că a venit la Survivor România 2021 pentru a o uita pe fosta lui iubită. Cea care l-a consolat pe cântăreț a fost Amna, care a trecut printr-un divorț dureros, după nouă ani de căsnicie.

 „Am lăsat-o pe fosta mea. O iubesc la fel de mult ca pe mama. M-am gândit puțin la ea, mi-a curs o lacrimă... Dar vreau să uit. Își bate joc de mine pentru că sunt om bun. Nu se gândea la mine, se gândea doar la ea. Nu se gândea că am nevoie de o femeie lângă mine, că eu muncesc atât de mult, muncesc cu nopțile. Sincer, o iubesc mai mult decât mă iubesc pe mine. Nu se gandeste la mine si la fericirea mea, ci doar la ea! Vreau să o uit neapărat. Am venit aici să o uit și să devin un om mai bun. O să fie ca un post pentru mine, fix așa am gândit când am plecat de acasă”, a dezvăluit Jador, în al doilea episod de la Survivor România.

Jador și Georgiana au avut o relație de lungă durată, care s-a încheiat în 2016. De atunci, cei doi nu au putut sta departe unul de celălalt. Artistul a recunoscut, în mai multe interviuri, că Georgiana a fost singura femeie pe care a iubit-o vreodată, chiar dacă a mai avut și alte iubite, potrivit wowbiz.ro.

„Georgiana este iubirea vieții mele. O s-o respect și o s-o iubesc toată viața mea. Și dacă mă va ierta vreodată, sper eu, o s-o primesc oricând în viața mea. Am făcut o melodie pentru ea. Ea mă cunoaște de șase ani de zile, dar un an de zile am stat cu ea și în 2016 ne-am despărțit. Ea niciodată nu a avut alt iubit, deși eu mai aveam, ne despărțeam, apoi mă întorceam la ea”, a spus Jador.

cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
brenciu si nevasta jpg
image jpeg
cub laurette png
sotie cumpanasu jpg
image png
image png
anca serea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
daniel onoriu jpg
Dorian Popa
image png
sotie cumpanasu jpg
image png
2 britney spears jason alexander party time jpg jpeg